Πορεία υγειονομικών προς το υπουργείο Υγείας - Θα συναντήσουν τον Άδωνι Γεωργιάδη
Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας
Το κέντρο της Αθήνας σήμερα είναι απροσπέλαστο, καθώς ήδη στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί οι μελισσοκόμοι, για να διαμαρτυρηθούν, ενώ στις 12 ακολουθεί και το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο
Πορείαπρος το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι υγειονομικοί των δημόσιων νοσοκομείων, στο πλαίσιο την σημερινής απεργιακής τους κινητοποίησης για την ιδιωτικοποίηση εργασιών στο δημόσιο συστήματος Υγείας.
Μάλιστα, στο υπουργείο αναμένεται να συναντήσουν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.
Οι υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία Μαβίλη, ενώ η πορεία κατευθύνεται προς το Μέγαρο Μαξίμου.
Υπενθυμίζεται ότι η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας έχει προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία για σήμερα και η ΠΟΕΔΗΝπαναττική στάση εργασίας στην πρωινή βάρδια και απεργία στην περιφέρεια.
Στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).
Στις απεργιακές κινητοποιήσεις συμμετέχουν μεταξύ άλλων τα νοσοκομεία Λαϊκό, Δρομοκαΐτειο, Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας Νομού Άρτας, Ελ. Βενιζέλου, Σωτηρία, Άγιος Σάββας, εργαζόμενοι στην καθαριότητα στον Άγιο Σάββα, που απαιτούν την επαναπρόσληψή τους, Γεννημμάτα, ΨΝΑ Δαφνί, Κρατικό Νίκαιας, Αττικόν, Αγλαΐα Κυριακού, Ελπίς.
Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας
Σημειώνεται ότι το κέντρο σήμερα είναι απροσπέλαστο, καθώς ήδη στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί οι μελισσοκόμοι, για να διαμαρτυρηθούν, ενώ στις 12 ακολουθεί και το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.