«Εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε να φέρετε τη θανατική ποινή. Αυτό τίποτα άλλο», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της 28χρονης που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 39χρονο σύντροφό της, το βράδυ της Δευτέρας 1/04, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

*Διαβάστε εδώ: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: "Πολλά συγγνώμη" ζήτησε ο πατέρας του 39χρονου στην οικογένεια της 28χρονης

«Είναι φόνος εκ προ μελέτης»

Ο πατέρας της νεαρής ζήτησε «να καθαρίσει ο τόπος. Να φέρετε την θανατική ποινή. Κάντε τα ρεπορτάζ σας και φέρτε τη θανατική ποινή σε αυτά τα αποβράσματα. Σε αυτά τα καθίκια. Δεν τα φέρνετε εσείς και θα μας αναγκάσετε εμάς τους πατεράδες, για να μπούμε κι εμείς φυλακή».

«Θα πρέπει να γίνει το κακό; Βγείτε να βοηθήσετε, ρε παιδιά. Κατόπιν εορτής, που έχει πεθάνει ένα κοριτσάκι, ένας άγγελος; Φέρτε την πίσω, μπορείτε;», ανέφερε.

«Αυτός θα την σκότωνε ούτως ή άλλως, θα σας τα πω εγώ. Θα την παρακολουθούσε κι όταν πήγαινε στο σπίτι της. Θα ερχόταν και θα τη σκότωνε. Το είχε κανονισμένο, σχεδιασμένο. Είναι φόνος εκ προ μελέτης», πρόσθεσε ο πατέρας της 28χρονης.

«Τώρα χωρίσανε, τώρα έχουν δύο μήνες που χωρίσανε. Σίγουρα την παρακολουθούσε», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09jb0v7bbep)