Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία, που σημειώθηκε το βράδυ της 1ης Απριλίου έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων, με θύμα την 28χρονη Κυριακή Γρίβα.

Η Κυριακή μετέβη στο Τμήμα για να εκφράσει τον φόβο της για τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος λίγο μετά της επιτίθεται με μαχαίρι και να την τραυματίζει θανάσιμα.

Η αδελφή της Κυριακής μίλησε στο MEGA, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι γνώριζε για την κακοποίηση που δεχόταν η αδελφή της.

«Η αδελφή μου διατηρούσε σχέση πολλά χρόνια με τον 39χρονο. Περίπου τέσσερα με πέντε. Για δύο ή τρία χρόνια έμεναν μαζί και νοίκιαζαν ένα σπίτι στο Ίλιον. Τα τελευταία δύο χρόνια μού έλεγε η αδελφή μου ότι δεν τα πήγαιναν καλά και ότι ο 39χρονος την χτυπούσε. Είχε μαθευτεί ότι αυτός είχε ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες».

«Τον τελευταίο χρόνο είχαν χωρίσει αλλά συνέχιζαν να ζουν μαζί, μέχρι να βρει ο καθένας το δικό του σπίτι και να ζήσουν μόνοι τους. Πριν έναν μήνα, η αδελφή μου βρήκε σπίτι στους Αγίους Αναργύρους, όπου έμενε μόνη της. Απ’ ό,τι μου είχε πει, τον μήνα αυτόν, πηγαινοερχόταν στο παλιό της σπίτι για να παίρνει τα πράγματά της. Δε μου είχε πει κάτι περισσότερο», συμπλήρωσε.



Άγιοι Ανάργυροι: Ο πατέρας της Κυριακής έμαθε για τη δολοφονία της από τα sites

Την ίδια στιγμή, τα όσα δραματικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον πατέρα της Κυριακής, σοκάρουν.

Όπως έχει γίνει γνωστό και όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, το βράδυ της δολοφονίας της κόρης του διάβασε για το άγριο έγκλημα σε διαδικτυακά sites, χωρίς να ξέρει ότι το θύμα στο οποίο αναφέρονταν τα ρεπορτάζ, ήταν το ίδιο του το παιδί.

Το επόμενο πρωί, μαθαίνει από δημοσιογράφους ότι θύμα της άγριας δολοφονίας είναι η κόρη του, αφού κανείς από την Αστυνομία δεν τον ειδοποίησε.

Ο δολοφόνος παρακολουθούσε τα social media της Κυριακής

Σε άλλη αποκάλυψη που έκανε ο πατέρας της Κυριακής στο MEGA, σημειώνει ότι ο 39χρονος γυναικοκτόνος όχι μόνο παρακολουθούσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της 28χρονης, αλλά μάλιστα απαντούσε και σε μηνύματα υποδυόμενος την άτυχη κοπέλα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Τώρα έμαθα ότι έλεγχε το κινητό της κόρης μου. Είχε δεύτερες εφαρμογές στο Messenger και το Viber στο δικό του κινητό, και απαντούσε αυτός σε όλους μας, σε όλα τα μηνύματα. Είχε και τους κωδικούς της, από τη συσκευή της κόρης μου. Αυτός έλεγχε τα πάντα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι αυτά που έλεγα με την κόρη μου, τα ήξερε όλα».