Σε ένα θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 44χρονου, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του σε τοποθεσία κοντά στο σπίτι του στο Μενίδι.

H αστυνομία αρχικά είχε αποδώσει τον θάνατό του σε αυτοκτονία, ωστόσο με βάση νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως από έρευνα της Πυροσβεστικής δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0wijulvigd5)

Η μητέρα και η αδελφή του 44χρονου ξεκαθάρισαν ότι εκείνος ποτέ δε θα έβαζε τέλος στη ζωή του, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μάλιστα, η αδελφή του  έκανε έκκληση στην Αστυνομία να επισπεύσει τις διαδικασίες, ώστε να μην εξαφανιστούν κρίσιμα στοιχεία. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0wiatce1zyx)

Μάρτυρες που μίλησαν στην εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ» είχαν αποκαλύψει ότι πριν την έκρηξη είχαν δει μέσα στο αυτοκίνητο ένα άλλο άτομο, με το οποίο ο 44χρονος φαινόταν να τσακώνεται. Επιπλέον, μια γυναίκα που τηλεφώνησε στην εκπομπή είπε πως είδε φλόγες να βγαίνουν από το παράθυρο του συνοδηγού, το οποίο ήταν ανοιχτό και ότι της φάνηκε πως ο άνδρας προσπαθούσε να βγει από το αυτοκίνητο.

Η οικογένεια του 44χρονου κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να πάει στις αρχές και να το πει, με την υπόθεση παραμένει ανοιχτή.