Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα διερευνά η ΕΛΑΣ, με τις πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας να δείχνουν ως πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μιας μοιραίας για την γυναίκα κόντρας, που είχε την ατυχία πιθανότατα να βρίσκεται στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη 72χρονη γυναίκα παρασύρθηκε τελικά από δύο μηχανές. Η πρώτη την παρέσυρε και ο οδηγός την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε ενώ η δεύτερη μηχανή την χτύπησε στο κεφάλι και την σκότωσε. Ο αναβάτης της δεύτερης μηχανής, ένας 27χρονος ο οποίος τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και νοσηλεύεται, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πώς δεν γνώριζε τον αναβάτη της πρώτης μηχανής που εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πάντως, οι δύο μοτοσικλετιστές ήταν παρέα και δεν αποκλείεται να είχαν στήσει μια κόντρα μεταξύ τους και να είχαν αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα που κατέληξε σε τραγωδία.

*Διαβάστε εδώ: Τραγωδία στη Βούλα: Ακαριαίος ο θάνατος της ηλικιωμένης που παρασύρθηκε από μηχανή - Νοσηλεύεται ο οδηγός

Σημειώνεται ότι η παραλιακή είναι ένα σημείο στο οποίο γίνονται κατά καιρούς κόντρες ανάμεσα σε οχήματα και αρκετές φορές έχει παρέμβει η αστυνομία να τις σταματήσει, όμως, όπως φαίνεται κανείς δεν βάζει μυαλό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0zz6wc904f5)

Βούλα: Η μοιραία βόλτα για την 72χρονη μαζί με τον σύζυγό της

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η 72χρονη είχε βγει απογευματινή βόλτα με τον σύζυγο της. Κάποια στιγμή, βρέθηκαν στην λεωφόρο Καραμανλή, στην διασταύρωση με την οδό Διός και θέλησαν να περάσουν στον απέναντι δρόμο. Γνωρίζοντας πως στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι η γυναίκα στάθηκε στο πεζοδρόμιο και όταν είδε τον δρόμο άδειο θέλησε να περάσει. Τότε ήρθαν καταπάνω της οι μηχανές, αν και είχε προηγηθεί ο εκκωφαντικός θόρυβος που κάνουν. Όπως φαίνεται η γυναίκα δεν τον άκουσε σε αντίθεση με τον άντρα της ο οποίος δεν κατάφερε να την προειδοποιήσει έγκαιρα!


Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Αναζητείται ο πρώτος μοτοσικλετιστής

Ο πρώτος αναβάτης αναζητείται, ενώ ο δεύτερος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ.

Το Α’ Τμήμα Τροχαίας έχει εκδόσει ένταλμα σύλληψης του πρώτου οδηγού, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για την γυναίκα.

Από τον δεύτερο οδηγό λήφθηκε αίμα για να ελεγχθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, περίπου στις 19:20, στη λεωφόρο Καραμανλή προς Σούνιο και στο ύψος της οδού Διός, όπως αναφέρθηκε, λίγες ώρες μετά την παράσυρση πέντε πεζών από αυτοκίνητο στην οδό Πειραιώς, με ένα 5χρονο παιδί να τραυματίζεται σοβαρά και να δίνει μάχη να κρατηθεί στο Παίδων «Αγία Σοφία».