Ο αδερφός της 48χρονης διαφημίστριας από την Πάτρα, που αυτοκτόνησε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα, μίλησε στον Alpha, περιγράφοντας την σειρά των γεγονότων την ημέρα που προέβη στη μοιραία πράξη.

Όπως τόνισε, το προηγούμενο βράδυ, το Μεγάλο Σάββατο, ήταν μαζί της, όπως και η άλλη αδερφή τους, όπου την είδαν στενοχωρημένη και τους είχε ζητήσει να μείνει μόνη της. Δεν είχε φαντάστηκαν όμως ότι θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο να βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτωντας στη θάλασσα με το αυτοκίνητό της.

«Δεν μας είχε πει κάτι, ούτε είχαμε καταλάβει κάτι. Την Κυριακή του Πάσχα το πρωί, όταν έφυγε από το σπίτι της μητέρας μου, απ ότι μάθαμε πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου στην κλινική για να ζητήσει βοήθεια. Κάλεσαν τον γιο της στο τηλέφωνο αφότου έφυγε και του είπαν ότι “δεν μπορούμε να την κρατήσουμε, θα πρέπει να την φέρετε με εισαγγελική, για να μπορέσουμε να την κρατήσουμε. Αφού έφυγε (μόνη της) από εκεί, πήγε και έκανε αυτό που έκανε» τόνισε. 

Η 48χρονη, μητέρα δύο παιδιών, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν θέμα χρόνου η κατάσχεση του σπιτιού της.

«Τον τελευταίο μήνα έμενε με την μητέρα μου, της ήρθε κατασχετήριο για το σπίτι» πρόσθεσε ο αδερφός της.

«Με τα χρόνια έπεσε η διαφήμιση και έφτασε σε σημείο που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της, ούτε να πληρώνει το δάνειο. Είχε και δύο μικρά παιδιά. Αυτό την έριξε πολύ ψυχολογικά. Προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της με δουλειές εδώ στην Πάτρα, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ολο αυτό την είχε ταράξει, εδώ και έναν χρόνο ακολουθούσε αγωγή» σημείωσε, προσθέτοντας πως μετά από μία μόλυνση που είχε, σταμάτησε την θεραπεία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14a23688yex)

Βίντεο-ντοκουμέντο: Οι τελευταίες κινήσεις της 48χρονης διαφημίστριας πριν από τη "βουτιά θανάτου" στο λιμάνι

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με την 48χρονη διαφημίστρια από την Πάτρα, που βρήκε τραγικό θάνατο την Κυριακή του Πάσχα, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον μώλο του Αγίου Νικολάου, στο λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ειδικότερα, κι ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, η εκπομπή «Τ-Live» παρουσίασε ένα βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της 48χρονης, μέσα από το σπίτι της μητέρας της, στο οποίο έμενε τον τελευταίο καιρό.

Όπως φαίνεται από το βιντεοληπτικό υλικό, στις 09:43 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα η 48χρονη διακρίνεται να κρατά ένα σακίδιο στα χέρια της και να το αφήνει στον καναπέ του σαλονιού του σπιτιού της.

Η γυναίκα φοράει μια ροζ ζακέτα και ένα λευκό σορτσάκι και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη στη συνέχεια. Η μητέρα δύο παιδιών ετοιμάζεται να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, επειδή δεν αισθάνεται καλά. Υπενθυμίζεται ότι λάμβανε και φαρμακευτική αγωγή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d149w6m5m2bt)