Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια πρώην επιχειρηματία περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 43χρονη σύντροφός του.

Η γυναίκα βρήκε τη δύναμη να μιλήσει μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

*Διαβάστε εδώ: Ξεπέρασαν τις 700 οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία τις μέρες του Πάσχα - Χειροπέδες από την ΕΛ.ΑΣ. σε 278 νταήδες

Το περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στη Νίκαια, όταν η 43χρονη και η κόρη της έγιναν για ακόμη μια φορά θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο επιχειρηματίας, για πολλοστή φορά, την έβρισε, την απείλησε και τη χτύπησε, ενώ αποπειράθηκε να τη ρίξει και από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού της.

Η κόρη της 43χρονης ήταν εκείνη που κάλεσε την Άμεση Δράση, που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τον φερόμενο δράστη.

Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, αρνούμενος τις κατηγορίες.


«Σκότωσε την ψυχούλα του παιδιού μου»

«Οι γυναίκες πρέπει να μιλάνε. Υπέστη πολλά εγώ και το παιδί μου. Με γυρνούσε πίσω, με είχε απομονώσει για χρόνια, δε με άφηνε να δουλέψω. Πήρα θάρρος από την Κυριακούλα και από τα λόγια του μπαμπά της», δήλωσε η 43χρονη και στη συνέχεια περιέγραψε το σοκ που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως περιέγραψε, μέχρι και σήμερα, τόσο η ίδια όσο και το παιδί της έχουν δολοφονηθεί ψυχολογικά και λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή.

«Σκότωσε την ψυχούλα του παιδιού μου, τρέχει στους παιδοψυχολόγους από έξι ετών. Παίρνει φαρμακευτική αγωγή», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, η 43χρονη αποκάλυψε ότι ακόμα και σήμερα την απειλεί ότι όταν αφεθεί ελεύθερος, θα τη σκοτώσει.

Ο επιχειρηματίας παρόλο που αρνείται την καταγγελία, δήλωσε μετανιωμένος.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος υπήρξε έγκλειστος των φυλακών λόγω χρεών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15uf7alrox5)