Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην Αθήνα σήμερα Δευτέρα (13/5), καθώς από το πρωί υπάρχει έντονο μποτιλιάρισμα, με τα σημαντικότερα προβλήματα να εντοπίζονται σε Κηφισό, Κηφισίας και Μεσογείων.

Την ίδια ώρα, κίνηση έχει και στο κέντρο της Αθήνας μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στην άνοδο της Β. Σοφίας, στο ύψος των Αμπελοκήπων, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το ρεύμα ανόδου Καλλιρρόης – Αρδητού – Βασιλέως Κωνσταντίνου – Βασιλίσσης Σοφίας.


Η εικόνα της κίνησης στις 8.00 το πρωί 

kinisi_8_00


Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κυκλοφορίας της Τροχαίας Αττικής ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κυκλοφορίας της Τροχαίας Θεσσαλονίκης ΕΔΩ

Πού έχει κίνηση στους δρόμους 

Στο «κόκκινο» από το πρωί ο Κηφισός, με ακινητοποιημένα τα οχήματα τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδό του, και ειδικότερα στην κάθοδο από Μεταμόρφωση μέχρι Ρέντη και στην άνοδο από ΚΤΕΛ μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια.

Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται στην Αθηνών-Λαμίας στον κόμβο της Καλυφτάκη.

Αυξημένη κίνηση υπάρχει και στην κάθοδο Κηφισίαςμε μεγαλύτερο πρόβλημα στο ύψος του Ψυχικού, στη Λεωφόρο Κατεχάκη, και στη Μεσογείων προς το κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα μποτιλιάρισμα παρατηρείται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, και στα δύο ρεύματα της Βασ. Σοφίας, στην Βασ. Κωνσταντίνου, στην Πανεπιστημίου, στην Σταδίου, στην Βασ. Αμαλίας και στην Φιλελλήνων.

Προβλήματα εντοπίζονται και στην παραλιακή προς Πειραιά στο ύψους της Αλίμου αλλά και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Δυσκολίες και στην ανηφόρα του Καρέα προς Κατεχάκη αλλά και στην Αττική Οδό από Μεταμόρφωση προς Κηφισίας.

Η κίνηση στην Αττική Οδό

Εξίσου δυσανασχετούν και όσοι οδηγοί κινούνται στον Καρέα αλλά και στην Αττική Οδό όπου σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 15′-20′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας, 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 10′-15′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας, 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία.