Το βρέφος φαίνεται ότι γεννήθηκε ζωντανό, ανέφερε ο ιατροδικαστής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην πρώτη του ενημέρωση προς τους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα.

*Διαβάστε εδώ: Βραυρώνα: Ο πατέρας του νεκρού βρέφους ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε ότι το παιδί του ήταν μέσα στη σακούλα

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, θα αναμένει τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης, προκειμένου να μπορέσει να πει με σιγουριά, εάν όντως γεννήθηκε ζωντανό ή εάν γεννήθηκε νεκρό.


Βραυρώνα: Οι γονείς αρνούνται πως το παιδί γεννήθηκε ζωντανό

Οι γονείς αρνούνται πως το παιδί γεννήθηκε ζωντανό, ωστόσο ο πατέρας έχει αλλάξει αρκετές φορές την κατάθεσή του ενώπιον των αστυνομικών.

Στην αρχή υποστήριξε πως δεν γνώριζε τίποτε. Εν συνεχεία, πως ο ίδιος πέταξε μια σακούλα στα σκουπίδια, χωρίς να γνωρίζει ότι μέσα ήταν το παιδί και αργότερα πως η σύντροφος του του έδωσε μια μαύρη σακούλα με τις λερωμένες πετσέτες και το βρέφος.

Η γυναίκα που έφερε στη ζωή το βρέφος, εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενη, ενώ ο σύζυγός της που έχει συλληφθεί αναμένεται αύριο, Τρίτη, το πρωί, να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή Αθηνών προκειμένου να απολογηθεί.

Η μητέρα του νεκρού βρέφους, πάντως, από την πλευρά της υποστήριξε πως έχασε το παιδί, επειδή δούλευε σε ελαιώνες.

Υποστήριξε δε πως γέννησε μόνο αίμα και όχι σώμα βρέφους, ενώ για τη σχέση της με τον σύντροφο της και πατέρα του νεκρού παιδιού ανέφερε πως ήταν μαζί τους τελευταίους επτά μήνες.