Επί ενάμισι χρόνο φέρεται να ασελγούσε ένας 36χρονος άνδρς στον 16χρονο γιο της συντρόφου του στην Καβάλα, όπως αποκάλυψε φίλος του ανήλικου μαθητή, καθώς ισχυρίζεται πως δέχθηκε και εκείνος σεξουαλική παρενόχληση από το ίδιο άτομο, καταφέρνοντας να τον απωθήσει.

Η υπόθεση θα βρεθεί, τώρα, και πάλι στις δικαστικές αίθουσες ύστερα από ένα χρόνο. Ο 36χρονος είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά από καταγγελία της μητέρας του θύματος, με τις κατηγορίες του βιασμού και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Ο κ. Γαλεντέρης, τεχνικός σύμβουλος του κατηγορούμενου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε πως: «Σήμερα εξηγήθηκε το δικαστήριο ότι τα ευρήματα της σεξουαλικής κακοποίησης παρά φύσιν είναι δύσκολο να ερμηνευτούν και να καταστούν παθογνωμικά, δηλαδή αποδεικτικά για μια τέτοια διαδικασία. Στη συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται ότι είχαμε κάποια ευρήματα τα οποία μπορεί να θεωρηθούν ενδεικτικά και γι' αυτό η υπόθεση προχώρησε και έχει φτάσει στο ακροατήριο».

Καβάλα: Ένταση στη δίκη του 36χρονου

Στην Καβάλα σήμερα δικάζεται η υπόθεση του 36χρονου. Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται από τη μητέρα αυτή που κατήγγειλε τις αρρωστημένες πράξεις του 36χρονου.

«Το παιδί βρίσκεται τώρα σε καλύτερη κατάσταση με τη βοήθεια ψυχολόγου», λέει η ίδια στο STAR.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d18fghglcpmp)

Εν αναμονή της απόφασης, ο δικηγόρος κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Οι ισχυρισμοί μας είναι αποκλειστικά και μόνο η στήριξη των ισχυρισμών των ανήλικων παιδιών. Παριστάμεθα προς υποστήριξη κατηγορίας στη δίκη που είναι σε εξέλιξη. Αυτά που λέει ο κ. Γαλεντέρης είναι η θέση του τεχνικού συμβούλου που προσέλαβε η πλευρά του κατηγορουμένου. Νωρίτερα είχε εξεταστεί ο ιατροδικαστής που ορίστηκε ως πραγματογνώμονας από την ανάκριση και έχει καταθέσει ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού της οικογένειας υπάρχουν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης που είναι σαφέστατα».

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του θύματος δεν επιβεβαίωσε στο δικαστήριο την καταγγελία του ίδιου της του παιδιού.

Ο πατέρας του κατηγορούμενου υποστηρίζει ότι οι ανήλικοι ψεύδονται

Ο πατέρας του 36χρονου κατηγορούμενου μιλά στον Στρατή Λημνιό και τονίζει πως ο γιος του είναι αθώος καθώς τίποτα από όσα ισχυρίζονται οι ανήλικοι δεν ισχύει.

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι το παιδί μου έμπλεξε με τη μαμά του θύματος. Στην πορεία έχασα τη γυναίκα μου και έμεινα μόνος μου. Ήρθαν και εγκαταστάθηκαν μαζί μου. Το παιδί εμένα δε μου άρεσε, ήταν άτακτο πολύ. Αγανάκτισε κι αυτό και είπε αυτά που είπε... βιασμοί και τέτοια. Κάτι που δε έγινε. Αφού πέρασε αρκετός καιρός και το παιδί προφυλακίστηκε, το μικρό παιδί με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε χίλια συγγνώμη. Δεν υπήρξε βιασμός, αυτά έγιναν για να χωρίσει το ανδρόγυνο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d18fx0nzo5u9)