Σε ανάρρωση βρίσκεται μια 14χρονη στη Λαμία, η οποία στην προσπάθειά της να αποκρούσει γκολ σε χτύπησε στο δοκάρι. Το ατύχημα πάγωσε τους πάντες, καθώς η 14χρονη χτύπησε στον αυχένα και στη μέση με αποτέλεσμα να σφαδάζει από τους πόνους.

Αμέσως μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Λαμία και από εκεί στο Παίδων της Αθήνας. Στα χέρια των γιατρών το κορίτσι πηγαίνει καλύτερα, αν και θα χρειαστεί χρόνος για να ξεπεράσει τον τραυματισμό της.

Οι γονείς του παιδιού μιλούν στο Live News για όλα όσα έζησαν από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Όταν ειδοποιήθηκαν ότι η κόρη τους χτύπησε και έπρεπε επειγόντως να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

 «Ήταν σε αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ γυμνασίων. Ήταν τερματοφύλακας το κορίτσι, πήγε να αποκρούσει ένα γκολ. Χτύπησε στο δοκάρι, έχει χτυπήσει και στη μέση της και στον αυχένα. Είναι σε ακινησία για να μπορέσουμε να δούμε τι γίνεται», είπαν οι γονείς της 14χρονης.

Η 14χρονη έπαιζε με την παρέα της, στο γήπεδο των Καλυβίων στη Λαμία. Σε ένα σουτ πετάχτηκε για να αποκρούσει και χτύπησε στο δοκάρι. Όταν οι φίλοι της διαπίστωσαν πως δεν μπορούσε να σηκωθεί, επικράτησε αναστάτωση.

 «Μιλάει κανονικά. Παίζανε μεταξύ τους συμμαθητές σε γήπεδο, εκείνη έπαιζε τερματοφύλακας και χτύπησε πάνω στο δοκάρι, μαζί εκεί με την μπάλα, να μην χάσουνε. Όλα δούλεψαν ρολόι, το ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ ήρθε σε 5 λεπτά», είπε ο πατέρας της 14χρονης.

Το ασθενοφόρο φτάνει στο γήπεδο ταχύτατα και το παιδί μεταφέρεται στο νοσοκομείο της πόλης. Εκεί οι γιατροί μιλούν με συναδέλφους τους, στην Αθήνα και η 14χρονη μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» της Αθήνας.

 «Τρομάξαμε το παιδί κι εμείς και όλοι και πιστεύω οποιοσδήποτε και να ήταν στη θέση της», είπε η μητέρα της 14χρονης.

Από το πρωί η ανήλικη αρχίσει να αισθάνεται τα χέρια και τα πόδια της, με τους γιατρούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι. Όπως επαναλαμβάνουν τα δύσκολα για τη μικρή φαίνεται πως έχουν περάσει.

 «Έχει πόνους στον αυχένα και τη μέση της. Αυτή τη στιγμή δόξα τω Θεώ είμαστε σε μία καλή κατάσταση. Κουνάμε τα χεράκια μας, τα ποδαράκια μας, απλά θα χρειαστούμε χρόνο», είπε η μητέρα της ανήλικης.

Οι γονείς που βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της κόρης τους, ευχαριστούν γιατρούς και νοσηλευτές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ευχές για ταχεία ανάρρωση στέλνουν στην 14χρονη και οι φίλοι της, ορισμένοι από τους οποίους ήταν μάρτυρες στον τραυματισμό της.