Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φτάσει ο ιατροδικαστής υπηρεσίας στο Μενίδι, ο οποίος θα εξετάσει τη σορό μιας γυναίκας που νωρίτερα σήμερα βρέθηκε νεκρή σε πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου.

Η γυναίκα φαίνεται να έχει τραύματα στο ύψος της κοιλιάς, ενώ δίπλα της βρέθηκαν τόσο η τσάντα της όσο και ένα μαχαίρι το οποίο πιστεύεται πως είναι το όπλο του εγκλήματος. Η σορός εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πάρνηθος, έναν από τους πλέον κεντρικούς δρόμους του Μενιδίου. Οι αστυνομικοί από στιγμή σε στιγμή θα έχουν πρόσβαση σε υλικό από κάμερες ασφαλείας τις οποίες διαθέτουν τα καταστήματα που βρίσκονται δίπλα ακριβώς από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.

Εάν και όλες οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα της δολοφονίας, αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για να ξεκαθαρίσουν κάποια κενά που υπάρχουν από το σημείο όπου βρέθηκε η γυναίκα. Στην τσάντα της βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, μέσω των οποίων γίνεται προσπάθεια ταυτοποίησης των στοιχείων της.