Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, παρά τη σθεναρή άρνηση της κατηγορίας της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας που τους αποδίδεται, μετά τις απολογίες τους, η μητέρα και ο πατέρας του του νεογνού που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα πήραν τον δρόμο για τις φυλακές.

*Διαβάστε εδώ: Βραυρώνα: Χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατο δέχθηκε το μωρό που πέταξαν στα σκουπίδια

Η 24χρονη μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε κατά την απολογία της πως όταν γέννησε το βρέφος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν, λιποθύμησε.

Η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε πως διαπίστωσε πως το βρέφος δεν είχε σημάδια ζωή, καθώς δεν είχε σφυγμό, δεν έκλαιγε και ήταν μελανιασμένο.

Η 24χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε πως πανικοβλήθηκε και πήρε την απόφαση να το πετάξει, βάζοντάς το σε σακούλα σκουπιδιών.

Σε κάθε περίπτωση η 24χρονη φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας πως αυτή η απόφαση ήταν λάθος της και ζήτησε συγγνώμη για αυτήν την πράξη της.

«Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ», φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Η 24χρονη μάλιστα ζήτησε να μην προφυλακιστεί επικαλούμενη το γεγονός πως εργάζεται και στέλνει λεφτά στην πατρίδα της, για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της, που το μεγαλώνουν οι γονείς της.


Τι υποστήριξε ο πατέρας του βρέφους

Από την πλευρά του, ο πατέρας του βρέφους είπε πως δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το μωρό.

Επιπλέον, τόνισε, αλλάζοντας όσα είπε στην αστυνομία, πως δεν γνώριζε τι υπήρχε στη σακούλα που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, περιέγραψε πως η σύντροφός του του αποκάλυψε την πράξη της, ενώ βρίσκονταν μέσα στο ταξί, κατευθυνόμενοι προς το νοσοκομείο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην 24χρονη γυναίκα.

Πάντως, ο πατέρας και η μητέρα του νεογνού ισχυρίστηκαν πως είναι λυπημένοι με την απώλεια του μωρού, για το οποίο είχαν αποφασίσει ακόμα το όνομα που θα του έδιναν.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1azsbsmz2k1)