Παγωμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις της νέας γυναικοκτονίας στο Μενίδι, με την 40χρονη γυναίκα να εντοπίζεται σε κεντρικό δρόμο με πολλαπλές μαχαιριές σε όλο της σώμα και με το μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά.

Γείτονας της άτυχης γυναίκας ξέσπασε στην κάμερα του Alpha, μιλώντας για την «αξιοπρεπέστατη» όπως την αποκάλεσε μητέρα.

 «Την γνωρίζουμε, έμενε εδώ και δύο μήνες με τα παιδιά της, οι τρεις τους στην περιοχή, κάθε μέρα λέγαμε καλημέρα, ήταν ευγενέστατη, πολύ καλή οικογενειάρχης, νοικοκυρά, με το χαμόγελο στα χείλη πάντα», λέει.

Σε ερώτηση για το αν είχε δει ποτέ κάποιον άνδρα να παρακολουθεί το κτίριο και την περιοχή απάντησε αρνητικά. «Δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, ούτε να κουβεντιάσει για κάποιο θέμα, ήταν πολύ αγαπητή στη γειτονιά. Δεν είχα δει τίποτα».

Διαβάστε επίσης: Μενίδι: Βίντεο - ντοκουμέντο λίγο μετά τη δολοφονία της 40χρονης, βρέθηκε νεκρή με 6 μαχαιριές στην κοιλιά

 «Ήταν αξιοπρεπέστατη και η δικαιοσύνη είναι απαράδεκτο που τον άφησε ελεύθερο. Όλοι είναι αγανακτισμένοι με την δικαιοσύνη, θα ζούσε σήμερα η κοπέλα αν δεν τον είχαν αφήσει ελεύθερο. Αγανακτήσαμε όλοι, έπρεπε να κρατηθεί μέσα, τι κάνει το κράτος και η δικαιοσύνη;», ξέσπασε ο άνδρας για τον θάνατο της 40χρονης μητέρας.

Την «έσφαξε» με τουλάχιστον 10 μαχαιριές

Οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της γυναίκας σοκάρουν, καθώς εντοπίστηκε νεκρή, με το μαχαίρι ακόμα στην κοιλιά της, σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου το πρωί της Πέμπτης.

Κύριος ύποπτος για το άγριο έγκλημα είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος και αναζητείται.

Η γυναίκα σύμφωνα με νεότερα στοιχεία έφερε πολλαπλές μαχαιριές, τουλάχιστον 10 σε όλο της το σώμα, με το μαχαίρι να είναι καρφωμένο στην κοιλιά της. Ο δράστης μετά την επίθεση εξαφανίστηκε και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Τραγική ειρωνία, ο δράστης αύριο επρόκειτο να δικαστεί για ενδοοικογενειακή βία, καθώς το ζευγάρι, που ήταν γονείς δύο παιδιών, είχαν συχνά επεισόδια, ενώ η γυναίκα είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της τρεις φορές στο παρελθόν.

Αποκαλύφθηκε ωστόσο ότι η 40χρονη, αν και κατέφυγε στην αστυνομία, αρνήθηκε ό,τι της προτάθηκε για safe house και panic button.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1b2qbjl2rrl)