Επιμένει η αφρικανική σκόνη, ενώ η ζέστη αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες, δημιουργώντας ένα αποπνικτικό καιρικό σκηνικό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, η Τρίτη θα είναι η χειρότερη μέρα, καθώς το κύμα της αφρικανικής σκόνης θα βρίσκεται στα χειρότερα επίπεδα.

Σημειώνεται πως η ζέστη έκανε χθες, Κυριακή (19.5.2024) αισθητή την παρουσία της και στην Αθήνα, ενώ, όπως όλα δείχνουν, οι πρώτες πραγματικά ζεστές μέρες είναι εδώ. Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, στην πρόγνωση του καιρού, η θερμοκρασία την Τετάρτη φαίνεται πως θα είναι σε υψηλά επίπεδα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και τις επόμενες ημέρες με θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1e74ntakp9l)

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό των επόμενων ημερών:

«Ο καιρός των επόμενων ημερών με μια μόνο ματιά!

Αρκετά άστατος θα καταστεί ο καιρός την Πέμπτη αρχικά στην Μακεδονία και τη Θράκη και από την Παρασκευή και μετά στις περισσότερες περιοχές της ενδοχώρας με μπόρες και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θολούρα- σκόνη θα υποχωρήσει από τα μέσα της εβδομάδας ενώ οι άνεμοι δεν φαίνεται να ενισχύονται ιδιαίτερα στα πελάγη και η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση κυρίως από το Σ/Κ και μετά!

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση!

Ευχαριστώ από καρδιάς για τις θερμές ευχές σας όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου ως Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ /ΚΙΝΑΛ

Mε μεγάλη εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου».