Σοκ και φρίκη προκαλεί το περιστατικό που συνέβη στον Ασπρόπυργο με έναν Αλβανό οδηγό λεωφορείου μεταφοράς εργαζομένων εταιρείας, που επιτέθηκε και βίασε 27χρονη υπάλληλο, η οποία μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί γιατί είχε αιμορραγία στα γεννητικά όργανα.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, 13 Μαΐου.

Η κοπέλα περίμενε το λεωφορείο όπως κάθε ημέρα στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου.

Ο 45χρονος Αλβανός οδηγός είπε ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και ότι θα επέστρεφε να την πάρει για να την μεταφέρει στην επιχείρηση. Με αυτήν την πρόφαση την απομόνωσε για να της επιτεθεί.

Την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε

Αφού την επιβίβασε στο βαν, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε κτηνωδώς. Έφτασε μάλιστα στο σημείο, μετά την αποτρόπαιη πράξη του, να της πει να ηρεμήσει και την άφησε στη δουλειά της.

Αμέσως η κοπέλα, που ήταν σε κατάσταση σοκ και αιμορραγούσε στα γεννητικά όργανα, πήγε στην αστυνομία στον Ασπρόπυργο και κατήγγειλε τον βιαστή, ενώ της παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες σε κλινική.

Με βάση την περιγραφή, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον οδηγό, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν βίασε την κοπέλα και πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Κλιμάκιο των εργαστηρίων ερεύνησαν το εσωτερικό του λεωφορείου για γενετικό υλικό του φερόμενου ως βιαστή και αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, η 27χρονη ήταν νεοπροσληφθείσα σε επιχείρηση με αντικείμενο τις σοκολάτες. Ήταν η πρώτη της ημέρα στη δουλειά και δεν γνώριζε που ακριβώς βρίσκονται οι εγκαταστάσεις αλλά ήταν ενήμερη ότι για τη μεταφορά των εργαζόμενων από και προς το εργοστάσιο υπήρχε βαν.

Που στρέφονται οι έρευνες των αρχών 

Σύμφωνα με  πληροφορίες του thriassio.gr η ασφάλεια αναζητά περισσότερα στοιχεία και το ακριβές δρομολόγιο του λεωφορείου. Τούτο διότι δεν συμπίπτει το όνομα του φερόμενου ως δράστη δεν υπάρχει σε λίστα με οδηγούς…

Οι αρχές επισκέπτονται ήδη επιχειρήσεις της περιοχής που διαθέτουν κλειστά κυκλώματα καμερών και λαμβάνουν υλικό ώστε να χαραθεί η ακριβής πορεία που ακολούθησε και να ταυτοποιηθεί ο οδηγός.