Τους αιθέρες των Χανίων «έσκισαν» τα «Κόκκινα Βέλη» (Red Arrows) της βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας, πραγματοποιώντας απίστευτους σχηματισμούς εντυωπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο ενετικό λιμάνι.

Ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα απόλαυσαν ντόπιοι και τουρίστες - Έλληνες και ξένοι - στα Χανιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 83η Επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης το πρωί της Τρίτης (21/5).

Δείτε φωτογραφίες

kokkina_veli_xania__1_
kokkina_veli_xania__2_
kokkina_veli_xania__3_
kokkina_veli_xania__4_
kokkina_veli_xania__5_
kokkina_veli_xania__6_

Τα "Κόκκινα Βέλη" (Red Arrows) της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας έσκισαν τον χανιώτικο ουρανό και με τους ελιγμούς τους πραγματοποίησαν απίστευτους σχηματισμούς εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους που δε σταματούσαν από την προβλήτα του ενετικού λιμανιού να απαθανατίζουν τις στιγμές.

Το πλούσιο πρόγραμμα αεροπορικών επιδείξεων ξεκίνησε γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης, με χαμηλές πτήσεις πάνω από το ενετικό λιμάνι Χανίων, τιμώντας την Επέτειο.

Βίντεο από τις εντυπωσιακές πτήσεις των Red Arrows

Τα Red Arrows στα Χανιά
Τα Red Arrows στα Χανιά (3)


Η εκδήλωση είναι μία συνδιοργάνωση της Royal Air Force (RAF), του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας-115 Πτέρυγα Μάχης, της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων-Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.