Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει το φαινόμενο του παράνομου παρκαρίσματος, ιδιαίτερα στην Αθήνα, όπου εκεί παρατηρείται και το μεγαλύτερο πρόβλημα, με τους οδηγούς να παρκάρουν σε διαβάσεις ή στάσεις λεωφορείων, ακόμα και σε θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ.

Αυτή τη φορά ένα νέο περιστατικό απασχόλησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ένας πολίτης αποφάσισε να «τιμωρήσει» τον οδηγό του λευκού οχήματος και έγραψε στο καπό του οχήματος με κόκκινο χρώμα τη φράση «είμαι ζώο και παρκάρω όπου γουστάρω».

Δείτε τη φωτογραφία:

paranomo_parkarisma

Το περιστατικό συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια στα social media

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στην ομάδα «Είμαι Ελληναράς και παρκάρω όπου γουστάρω» στα social media και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε viral, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία ήταν μοιρασμένα, καθώς υπήρχαν χρήστες που επικρότησαν τον πολίτη για την κίνησή του, αλλά υπήρξαν και άλλοι που αποδοκίμασαν την ενέργειά του, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πειράζει ξένα αυτοκίνητα, μιας και η τιμωρία των παραβατών είναι η δουλειά των αρμόδιων Αρχών.