Βίντεο-ντοκουμέντο από την κλοπή ενός μαύρου SUV από την οδό Λιοσίων στο κέντρο της Αθήνας έφερε στο φως της δημοσιότητας το Live News του Mega. Η ώρα είναι 04:37 τα ξημερώματα της Τετάρτης με τους δύο ληστές να βρίσκονται μπροστά από τον στόχο τους. Ένα ταξί φαίνεται να είναι μέρος του σχεδίου τους και να φυλάει τσίλιες.

Οι δύο άγνωστοι προσπαθώντας να βγάλουν στον δρόμο το SUV πηγαίνουν στο μπροστινό αυτοκίνητο και αφού σπάνε το παράθυρο, λύνουν το χειρόφρενό του. Το όχημα αρχίζει να τσουλάει προς τα πίσω. Ο ένας το σπρώχνει και ο άλλος κοιτάει αριστερά και δεξιά. Κάνουν χώρο και πάνε προς το μαύρο αυτοκίνητο που θέλουν.

Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα έχει καταφέρει να διαρρήξει την πόρτα του οδηγού φορώντας γάντια και να μπει στο αυτοκίνητο. «Είναι καινούργιο αυτοκίνητο. Εμείς κάνουμε εμπορεία αυτοκινήτων, τα φέρνουμε απέξω. Το αμάξι δεν είχε ούτε έναν μήνα. Είχα κάνει εκτελωνισμό, τα είχα πληρώσει, ήταν όλα τα χαρτιά εντάξει, ήταν έτοιμο για πούλημα», είπε η ιδιοκτήτρια του οχήματος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1h4j5aqxnhd)
Από τη στιγμή που κάθεται στη θέση του οδηγού τού παίρνει μόλις 12 δευτερόλεπτα για να καταφέρει να βάλει μπρος», συμπλήρωσε η ιδιοκτήτρια του οχήματος. «Είχε μπροστά άλλο αυτοκίνητο και μας το πήρανε. Το ανοίξανε έτσι απλά. Χτυπάνε και το άλλο, δικό μας ήταν το άλλο», επισήμανε ακόμη.

Ο άγνωστος που βρίσκεται στη θέση του οδηγού επιχειρεί να βγει στη λεωφόρο, όμως τον εμποδίζει η κολόνα. Δεν πτοείται. Στρίβει από δεξιά και χτυπάει το όχημα που νωρίτερα σπρώξανε για να μπορέσει να φύγει.

«Μας πήρανε έξι η ώρα το πρωί και λέγανε ότι ένα αμάξι έχει κλείσει τον δρόμο και μπαίνω στις κάμερες και βλέπω ότι λείπει το αυτοκίνητο. Σου παίρνουν την περιουσία με το έτσι θέλω», σημείωσε η ιδιοκτήτρια. Η γυναίκα έγινε στο ίδιο έργο θεατής για δεύτερη φορά. Το περασμένο καλοκαίρι έκλεψαν το όχημά της κάτω από το σπίτι της.

«Είναι η δεύτερη φορά που μας το κάνουν, Αύγουστο μας το είχαν πάρει έξω από το σπίτι, αλλά έξω από το μαγαζί δεν γίνεται αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τελικά οι δράστες το παράτησαν και μία μέρα αργότερα το αυτοκίνητο βρέθηκε από τις Αρχές σε άλλη περιοχή και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια.