Νέο πολιτικό κόμμα έχει στα σκαριά ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, γνωστός ως ο Παλαιοχριστιανός, που είχε τραβήξει την προσοχή της δημοσιότητας για τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής του σε απομονωμένη ορεινή περιοχή της Κορινθίας.

Ο Καλαϊτζιδάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» και ανακοίνωσε τα σχέδιά του να καταθέσει το καταστατικό του κόμματος και να συμμετάσχει στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ανακοίνωση και στόχοι του νέου κόμματος

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Καλαϊτζιδάκης τόνισε τη σημασία της σκληρής δουλειάς και της προετοιμασίας για την ίδρυση ενός νέου κόμματος, λέγοντας: «Πολλές φορές οι άνθρωποι την αλλαγή την αντιμετωπίζουν ως κάτι ευκαιριακό, για να κάνεις μία αλλαγή χρειάζεται να δουλέψεις. Δεν γίνεται να φτιάξεις ένα κόμμα και αύριο να κατέβεις στις εκλογές, θέλει όρεξη και ανθρώπους να το τρέξουν». Εξήγησε επίσης ότι ο λόγος που δεν κατέβηκε στις ευρωεκλογές ήταν η έλλειψη αυτής της προετοιμασίας.

Η προσωπική του ζωή

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Καλαϊτζιδάκης ανέφερε ότι δεν ζει πλέον στην περιοχή που ζούσε παλαιότερα, αλλά πιο ορεινά. Επίσης, απέφυγε να σχολιάσει την οικογένειά του, σημειώνοντας ότι: «Η οικογένειά μου δεν ζει μαζί μου, δεν έχει καλή σχέση με τη δημοσιότητα, δεν θέλουν να μιλάω για αυτούς και καλά κάνουν. Από ό,τι μαθαίνω είναι μια χαρά».

Στόχοι και δομή του κόμματος

Ο Καλαϊτζιδάκης περιέγραψε το νέο του κόμμα ως μειονοτικό και συνεργατικό, χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη διακυβέρνηση της χώρας, αλλά με πέντε βασικούς πυλώνες. Ανέφερε ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές, καθώς δεν κάνει δήλωση πόθεν έσχες ή φορολογίας εισοδήματος. Εξέφρασε επίσης τη συμπάθειά του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του νέου κόμματος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1hplpnf3a49)