Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Κρήτης, με το θάνατο 17χρονης μαθήτριας, η οποία το μεσημέρι της Πέμπτης (23/04) βρήκε τραγικό θάνατο, όταν έπεσε στο κενό από γέφυρα στον ΒΟΑΚ.

Η οικογένειά της αναζητά απαντήσεις, ενώ η αδελφή της υποστηρίζει ότι η 17χρονη δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Μιλώντας στο TvCreta η μεγαλύτερη αδελφή της άτυχης κοπέλας, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε θα ξαναδεί την αδελφή της είπε: «Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε. Γιατί να αυτοκτονήσει ένα παιδί χαρούμενο. Μιλούσαμε πολύ συχνά, μου έλεγε όλες τις σκέψεις της, γιατί να αυτοκτονήσει;». Και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Κάποιες φορές αγχωνόταν λίγο με τις εξετάσεις, γιατί ήθελε να βγάλει έναν καλό βαθμό για το σχολείο, αλλά ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε δεν την ένοιαζε και τόσο». Όπως πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή: «Την είχαν δει και το πρωί στη στάση του λεωφορείου, είχε βάλει και τα ωραία της ρούχα, ήταν μια χαρά. Ήταν η τελευταία ημέρα που θα έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και ήταν μια χαρά. Ετοιμαζόταν για το καλοκαίρι, για να πάει για μπάνια, να ζήσει τη ζωή της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, δεν ξέρω».


Έκκληση από την οικογένεια

Η οικογένεια της 17χρονης κοπέλας έχει απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, οι οποίοι περνούσαν από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος και πιθανώς να είδαν κάτι, να καλέσουν την αστυνομία και να δώσουν στοιχεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο στον ΒΟΑΚ, ο οποίος είδε την 17χρονη στη γέφυρα.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και εξετάζουν, εάν υπάρχει κάποιο πρότερο συμβάν που να επηρεάσε την ανήλικη, ενώ στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου κλήθηκαν για να καταθέσουν και καθηγητές και συμμαθητές της 17χρονης.