Δεν μπορούν να πιστέψουν οι γονείς και τα αδέρφια της άτυχης Νικολέτας Παπαδογιαννάκη, της 17χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο προχθές Πέμπτη, πέφτοντας από τη γέφυρα στο ΒΟΑΚ στο ύψος της Σταλίδας, ότι το κορίτσι αυτοκτόνησε! Τόσο η αδερφή της όσο ο πατέρας της πιστεύουν ότι μπορεί κάποιος να τη χτύπησε, να τη σκότωσε και να την άφησε στο σημείο κάτω από τη γέφυρα.

Ο πατέρας της Γιώργος λέει ότι δε βρέθηκε ούτε αίμα στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα και υποθέτει ότι ίσως κάποιο αυτοκίνητο τη χτύπησε και εν συνεχεία μετέφεραν το πτώμα. Η δε μητέρα της 17χρονης αναφέρει ότι το κορίτσι είχε κάποιο πρόβλημα με έναν καθηγητή της και την έβγαζε έξω από την τάξη. Επιπλέον, η αδερφή της κάνει λόγο για μπούλινγκ που δεχόταν η Νικολέτα, όπως και η ίδια, όταν πήγαινε στο Λύκειο Μοχού. Μάλιστα, η μεγαλύτερη αδερφή της είπε ότι τα παιδιά τής έκαναν μπούλινγκ και σε ταξίδι στην Τσεχία την είχαν αφήσει μόνη, ενώ υπήρχε διαμάχη και με έναν καθηγητή.

Εκείνο που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι η μεγάλη αδερφή σπουδάζει κτηνίατρος στη Λευκορωσία και σε λίγες ημέρες θα πήγαινε στο Πανεπιστήμιο στη Λευκορωσία και η Νικολέτα. Πάντως, από το ρεπορτάζ διαπιστώνεται ότι η γέφυρα βρίσκεται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από το σπίτι τους, ενώ η 17χρονη ακολούθησε μια περιπατητική διαδρομή και έφτασε στη μοιραία γέφυρα. Είναι μυστήριο για την οικογένεια πώς πήγε στη γέφυρα, αν προηγήθηκε κάποιο άλλο περιστατικό πριν τη μοιραία πτώση, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως τουρίστες προσπάθησαν να πλησιάσουν το κορίτσι, που ακροβατούσε στην μπάρα του ΒΟΑΚ, αλλά ήταν ήδη αργά.

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 17χρονη

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα Σάββατο συγγενείς και φίλοι στην 17χρονη Νικολέτα.Η κηδεία θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στο Κοιμητήριο του Μοχού.

«Είχε φτιάξει τις βαλίτσες της»

«Ήμασταν σαν φίλες. Ήξερα ότι είχε θέματα στο σχολείο με καθηγητές και κάποια παιδιά που δεν τα πήγαινε καλά. Είχαν πάει στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Δεχόταν μπούλινγκ. Και εγώ δεχόμουν. Μου το έλεγε συνέχεια ότι δεχόταν μπούλινγκ.

Φοβάμαι ότι μπορούσε κάποιος να τη χτυπήσει και να τη σκοτώσει και να τη ρίξει στο γιοφύρι. Θα πήγαινε στη Λευκορωσία και θα ήμασταν μαζί. “Ευτυχώς”, έλεγε, “θα φύγουμε” και είχε φτιάξει τις βαλίτσες της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί. Δεν πιστεύω ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Στη γέφυρα δεν πήγαινε κανένας, από μικρά, γιατί φοβόμασταν... Κάποιος τη χτύπησε και την πήγε εκεί...», είπε η αδερφή της.

Δεν έχει βρεθεί σημείωμα

Ο πατέρας της Νικολέτας έχει ήδη αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο και έχει βάλει τεχνικό σύμβολο ιατροδικαστή. Ο πατέρας έμαθε για τον θάνατο της κόρης του στη 1:30 το μεσημέρι, ενώ όπως είπε εντόπισε το κορίτσι σε βίντεο βενζινάδικου λίγο πριν τη μοιραία πτώση, αφού το κορίτσι βρέθηκε με τα πόδια στη Σταλίδα, απόσταση δηλαδή από το σχολείο 2,5 χιλιόμετρα.

Σημείωμα στο σπίτι ή πάνω της δεν έχει βρεθεί. Το μοιραίο περιστατικό συνέβη μετά τις γραπτές εξετάσεις στο σχολείο, όπου έγραψε και έφυγε νωρίτερα από το σχολείο. Το τηλέφωνό της ήταν κλειστό όσο την έψαχναν οι γονείς της. Υπάρχει μαρτυρία ότι είδε το κορίτσι να πέφτει από τη γέφυρα.

Την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Ψυχολόγοι στο Λύκειο του Μοχού - Την έβλεπαν να ακροβατεί μεταξύ ζωής και θανάτου

Στο μεταξύ, σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Μοχού και της Σταλίδας από τον θάνατο της 17χρονης, που έπεσε στο κενό από ύψος 50 μ. στη γέφυρα του ΒΟΑΚ. Κανένας δεν μπορεί να εξηγήσει τι έχει συμβεί. Ούτε οι συμμαθητές, ούτε οι καθηγητές, αλλά πολύ περισσότερο οι τραγικοί γονείς και τα δύο αδέρφια της Νικολέτας. Στο Λύκειο που φοιτούσε η 17χρονη μετέβη χθες κλιμάκιο ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών του ΚΕΔΑΣΥ, ενώ οι σχολικές εξετάσεις συνεχίζονται, παρά το τραγικό συμβάν...

Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι πληροφορίες που ήθελαν τη 17χρονη Νικολέτα για ώρα να ακροβατεί στο κενό... Πληροφορίες αναφέρουν ότι οδηγοί περνούσαν και κόρναραν βλέποντας ένα κορίτσι να ισορροπεί πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ και από κάτω να βρίσκεται το... χάος!Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κάλεσαν τις Αρχές διερχόμενοι. Το κορίτσι ακροβατούσε και ξάφνου... βούτηξε στο κενό!

Η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός της, για να διαλευκάνει την υπόθεση και να καταλήξει αν πρόκειται τελικά για αυτοκτονία ή ένα επικίνδυνο παιχνίδι ακροβασίας, που κατέληξε στο φοβερό δυστύχημα.

Αν και οι περισσότερες ενδείξεις συντείνουν στο πρώτο, οι συμμαθητές και οι καθηγητές της είναι σοκαρισμένοι. Κάποιο επεισόδιο λένε είχε συμβεί νωρίτερα στο σχολείο, που την οδήγησε στην απόφαση να μη φύγει από το σχολείο με το λεωφορείο, όπως κάθε μέρα, αλλά με τα πόδια. Κατέβηκε την πλαγιά και βρέθηκε στον ΒΟΑΚ.

Και τότε άρχισε να ισορροπεί μεταξύ ζωής και θανάτου στο προστατευτικό κιγκλίδωμα... Τι συνέβη; Τι την ώθησε σε αυτό;

Μάρτυρες έχουν σκιαγραφήσει στην Αστυνομία τον χαρακτήρα της... Ήταν το μεσαίο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας. Ο πατέρας και η μάνα θέλουν να μάθουν τι έχει γίνει... Να μιλήσει όποιος γνωρίζει ή είδε κάτι...

Το κορίτσι θα γινόταν 18 ετών τον Ιούνιο. Ετοιμαζόταν να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις. Προχθές το πρωί πήγε στο σχολείο φορώντας τα καλά της ρούχα... Το μεσημέρι βρέθηκε στο κενό... Την ανέσυραν οι διασώστες νεκρή!

Πηγή: neakriti.gr