Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του, ο 57χρονος επιχειρηματίας που εμπλέκεται στην υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης αναβολικών ουσιών και άλλων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

*Διαβάστε εδώ: Οι διάλογοι-σοκ των μελών του κυκλώματος με τα αναβολικά: "Του φτιάχνω τα άσπρα, θες να πάρεις για Μύκονο;" - Οι κωδικές ονομασίες των σκευασμάτων

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 70 ετών, που απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικό όρο της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε ΑΤ.


Τι ισχυρίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι

Οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Ο 57χρονος επιχειρηματίας υποστήριξε πως ό,τι βρέθηκε στο γκαράζ του είναι αποκλειστικά για δική του χρήση και ισχυρίστηκε πως όντας χημικός-μηχανικός, έκανε πειραματισμούς, αλλά δεν διέθεσε οτιδηποτε σε οποιονδήποτε.

Ο 70χρονος, από την πλευρά του, είπε πως έκανε δουλειές του ποδαριού για τον επιχειρηματία ενώ επικαλέστηκε και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Από την πλευρά της υπεράσπισης, των δύο κατηγορουμένων αμφισβητείται και η ποσότητα των κατασχεθέντων που αναφέρουν οι αστυνομικοί και υποστηρίζεται πως είναι πολύ μικρότερη.