Για έβδομη φορά περνά το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Νίκαιας ο 57χρονος άνδρας που νωρίτερα σήμερα το βράδυ τραυμάτισε με μαχαίρι την επίσης 57χρονη σύζυγο του. Ο κατηγορούμενος έξι φορές μέχρι σήμερα το βράδυ είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση της συζύγου του, η οποία είναι υπήκοος Περού.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί μια φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και συνολικά τρεις φορές το 2024, με τελευταία φορά πριν δύο μήνες, τον Μάρτιο. Η γυναίκα του, που τον είχε καταγγείλει, είχε αρνηθεί να εγκαταστήσει την εφαρμογή «panic button».

Με το μαχαίρι στην κοιλιά η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία

Η σημερινή επίθεση, η έβδομη κατά σειρά είχε ως αποτέλεσμα ο 57χρονος να χάσει κάθε έλεγχο και να καρφώσει ένα μαχαίρι στην κοιλιά της συζύγου του, έπειτα από έναν ακόμη έντονο καυγά. Η ίδια η γυναίκα με το μαχαίρι στην κοιλιά κάλεσε από το τηλέφωνο της την αστυνομία.

Το θύμα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίδνυνο, ενώ ο δράστης που διέφυγε πεζός μετά την επίθεση, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και αυτή την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 57χρονος κατά συρροή κακοποιητής έχει προβλήματα διαχείρισης θυμού και σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ χάνει συχνά τα λογικά του και επιτίθεται στη γυναίκα του. πλην όμως, σε όλες τις περιπτώσεις κατάφερνε και αφηνόταν ελεύθερος, όπως συνέβη την τελευταία φορά, πριν από δύο μήνες, οπότε και αφού ορίστηκε δικάσιμος ο 57χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1kpqsz4jdjd)