Απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού τους ζητούν οι συγγενείς και οι φίλοι της 17χρονης Νικολέτας από την Κρήτη, που βρέθηκε στο κενό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

*Διαβάστε εδώ: Κρήτη: “Είμαστε όλοι επιφυλακτικοί” λέει η δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης που πέθανε μετά από πτώση από γέφυρα – Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Μπορεί οι Αρχές να κάνουν λόγο για αυτοκτονία, όμως η οικογένεια της 17χρονης Νικολέτας ζητεί να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα, η Νικολέτα είχε φύγει με τα πόδια από το σχολείο της.

Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που η 17χρονη έφευγε με τα πόδια από το σχολείο προς το σπίτι της, μια διαδρομή 7,5 χλμ.

Φεύγοντας από το σχολείο η 17χρονη, δεν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που ναυλώνει η Περιφέρεια για τους μαθητές.

Όπως ανέφερε η αδελφή της, μιλώντας στο MEGA, αν είχε γίνει έλεγχος και είχε διαπιστωθεί πως η Νικολέτα δεν ήταν μέσα, θα είχε σημάνει έγκαιρα συναγερμός.

«Αν το λεωφορείο είχε φύγει με όλα τα παιδιά, η Νικολέτα θα ήταν τώρα ζωντανή», λέει χαρακτηριστικά η αδερφή της και συγκλονίζει.


Βίντεο ντοκουμέντο με τα τελευταία λεπτά της 17χρονης Νικολέτας

Την ίδια στιγμή, βίντεο ντοκουμέντο με την τελευταία καταγραφή της 17χρονης Νικολέτας, πριν καταλήξει νεκρή στον δρόμο προς το σπίτι της, έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

Σε αυτό η 17χρονη φαίνεται να περπατά μόνη της, έχοντας φύγει από το σχολείο της.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, στο σχολείο έγραφαν διαγώνισμα, οι πληροφορίες, όμως, για το αν είχε γράψει καλά ή άσχημα διαφέρουν.

Στο βίντεο φαίνεται η Νικολέτα την περασμένη Πέμπτη, αφού έχει φύγει από το σχολείο. Η κάμερα την «πιάνει» στις 11:03. Έκτοτε τα ίχνη της χάνονται, καθώς η καταγραφή γίνεται από το τελευταίο κατάστημα που έχει κλειστό κύκλωμα κάμερας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1kgvxa0zzdt)