Στη ΜΕΘ παραμένει η 17χρονη από τη Λέσβο, η οποία τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα με μηχανή, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για την ανήλικη φίλη της, η οποία οδηγούσε τη μηχανή χωρίς δίπλωμα.

Ολόκληρη η Λέσβος περιμένει το παιδί να βγει από τη ΜΕΘ, έχοντας κερδίσει τη μεγάλη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή. Το ατύχημα έχει συνταράξει το νησί. Όπως αποκαλύπτεται οι δύο φίλες έκαναν βόλτα με μηχανή, με την οδηγό όμως να μην έχει δίπλωμα. Αποτέλεσμα ήταν το δίκυκλο να βγει εκτός δρόμου και να ανατραπεί.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Μαΐου του 2024 όταν η μηχανή βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 17χρονης που καθόταν πίσω από την επίσης ανήλικη οδηγό, που όπως διαπιστώθηκε δεν είχε δίπλωμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, λίγο μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο Μυτιλήνης εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος της ανήλικης οδηγού, καθώς διαπιστώθηκε πως στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς και σε βάρος των γονέων της, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Το δυστύχημα συνέβη της μεσημβρινές ώρες στον δρόμο Μυτιλήνης – Λουτρών.