Γέννησε πριν από 40χρόνια ένα αγοράκι, το οποίο δεν το κράτησε ποτέ στην αγκαλιά της. Όπως καταγγέλλει η κ. Αναστασία Χόντου, άκουσε το κλάμα του γιού της, όμως λίγο αργότερα της είπαν ότι το παιδί της γεννήθηκε νεκρό. Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε μια μικρή αιμορραγία και πήγε στο νοσοκομείο.

«Με κράτησαν έναν μήνα εκεί και παρακολουθούσαν το μωρό. Ξαφνικά μετά από έναν μήνα, μου είπαν ότι δεν άκουγαν τους παλμούς του μωρού, ενώ εγώ το αισθανόμουν κανονικά. Με έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο για να γεννήσω με καισαρική», είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, το φάρμακο της αναισθησίας δεν την έπιασε, με αποτέλεσμα, όπως ισχυρίζεται να δει το μωρό και να ακούσει το κλάμα του.

Παρ’ όλ’ αυτά, τρεις ώρες αργότερα οι γιατροί ενημέρωσαν τον σύζυγό της ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

 «Του έδειξαν ένα νεκρό μωρό, αλλά δεν ξέρω αν ήταν το μωρό μου. Δε μας έδωσαν ποτέ ένα χαρτί με τα αίτια θανάτου και όταν ζητήσαμε να το πάρουμε για να το κηδέψουμε, το αρνήθηκαν και είπαν ότι αυτό είναι δουλειά του νοσοκομείου», είπε η κ. Χόντου.

Ο χρόνος που ακολούθησε ήταν εφιαλτικός για την ίδια.

«Ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, είχα παραμελήσει την κόρη μου. Ακόμα και τώρα, 40 χρόνια μετά ο πόνος είναι μεγάλος. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Μέρα, νύχτα έβλεπα τη σκηνή του χειρουργείου. Έβλεπα το μωρό που το βγάλανε και έκλαιγε. Δεν υπάρχει μέρα να μην το σκεφτώ. Κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου, στα γενέθλιά του, ανάβω ένα κεράκι κι εύχομαι να είναι καλά. Δεν ξέρω αν υπάρχει, πώς περνάει, αν είναι καλά», κατέληξε.