Αυξημένη είναι για ακόμα μία μέρα η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου, με σοβαρές καθυστερήσεις στους κυριότερους οδικούς άξονες.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν προβλήματα στα δύο ρεύματα του Κηφισού, σε μεγάλες λεωφόρους, όπως η Κηφισίας και η Μεσογείων αλλά και στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά σε Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Σταδίου.

Έντονη κίνηση υπάρχει επίσης στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, στην παραλιακή στο ύψος του Αλίμου, στο ρεύμα της καθόδου στη λεωφόρο Συγγρού, στη λεωφόρο Αθηνών και στην Πέτρου Ράλλη.

Υπενθυμίζεται ότι ενόψει του σημερινού τελικού της Conference League σταδιακά θα εφαρμοστούν μια σειρά από τροχονομικές και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ιδίως στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην Αττική Οδό υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, 5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία, 15΄-20΄ από Μεταμόρφωση (είσοδος από Λαμία) έως Κηφισίας, 15΄-20΄από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας



Δείτε live την κίνηση στους δρόμους εδώ.