Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Χαλκιδική κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών πτήσεων Canadair, που έκαναν ρίψεις νερού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ένα από τα Canadair αντί να ρίξει το νερό στη θάλασσα, πιθανότατα από λάθος χειρισμό το έριξε πάνω από ξενοδοχείο στην Ακτή Ελιάς στη Σιθωνία.

Στο εν λόγω ξενοδοχείο
 υπήρχαν αρκετοί πελάτες, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν από την ρίψη νερού και επικράτησε πανικός, ενώ από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Την καταγγελία έκανε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου ξενοδοχείου. Ο Δημήτρης Τσούφης μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, είπε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη (28/05) το απόγευμα όταν 12 αεροσκάφη έκαναν δοκιμαστικές ρίψεις νερού στη θάλασσα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το τελευταίο αεροσκάφος όταν πετούσε πάνω από το ξενοδοχείο έριξε το νερό προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν στην πισίνα και τα μπαλκόνια».

Όπως τόνισε ο κ. Τσούφης, ο ίδιος δεν επιθυμεί να κάνει προσφυγή, ωστόσο ζητά την ιδιαίτερη προσοχή των Αρχών, καθώς από καθαρή τύχη δε θρηνήσαμε θύματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1lubtbnjv89)