Μία αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σχετικά με το έγκλημα της Χαλκίδας, όπου μια 63χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της μέσα στο σπίτι της.

Υπενθυμίζεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης έφερε την ανατροπή και έδειξε πως ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα προήλθε από πέντε πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε στον αυχένα με τις έρευνες για το έγκλημα να βρίσκονται σε εξέλιξη και με τον κλοιό γύρω από τους δράστες να σφίγγει όλο και περισσότερο.

Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη αναφέρει ότι η αστυνομία είναι κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας. Ο κύκλος των υπόπτων έχει περιοριστεί στα 3 – 4 άτομα και φαίνεται η αστυνομία να γνωρίζει την ταυτότητα του δράστη, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη.

Από το περιβάλλον της 63χρονης ο δολοφόνος της

Από την εικόνα που έχει σχηματιστεί το έγκλημα φαίνεται να έγινε νωρίς το μεσημέρι, λίγο μετά την αναχώρηση της κόρης της άτυχης 63χρονης. Το άτομο που υποψιάζεται η αστυνομία ως δράστη του εγκλήματος βρίσκεται στον στενό κύκλο του θύματος, ωστόσο να τονιστεί ότι δεν είναι κάποιος στενός συγγενής της 63χρονης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1m7t92eegxl)