Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Αχαΐα. Ειδικότερα, επίδοξοι ληστές είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν το θύμα τους, όμως είχαν λογαριάσει χωρίς τον… (ξενοδόχο) αστυνομικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου tempo24.news, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης, λίγο μετά τις 9.30μμ, στην οδό 25ης Μαρτίου, στο Αίγιο, στην Αχαΐα.

Συγκεκριμένα, ενώ ένας ντιλιβερά πήγαινε παραγγελία, ξαφνικά ένα αυτοκίνητο του έκλεισε το δρόμο, δύο νεαροί κατέβηκαν και επιχείρησαν να του πάρουν τις εισπράξεις.

Διαβάστε ακόμα: Αχαΐα: Άγριος ξυλοδαρμός επιχειρηματία - Μπράβοι από την Αθήνα έστειλαν 60χρονο στο νοσοκομείο

Για καλή του τύχη, όμως, ακριβώς πίσω ακολουθούσε άλλο όχημα με αστυνομικό, που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκτός υπηρεσίας και είχε μεταβεί στο Αίγιο για προσωπική του δουλειά.

Αχαΐα: Ο 38χρονος αστυνομικός δεν δίστασε στιγμή

Όταν ο 38χρονος ένστολος, που υπηρετεί στο 3ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, δεν δίστασε στιγμή. Χύμηξε κατά των δύο δραστών, ηλικίας 21 και 17 ετών, και αφού πάλεψε μαζί τους κατάφερε να τους ακινητοποιήσει και μάλιστα, τους πέρασε και χειροπέδες που είχε στο ΙΧ του, παραδίδοντάς τους στους συναδέλφους του έτοιμους για το κρατητήριο.

Σημειώνεται πως μετά από έρευνα των αστυνομικών στο όχημα των δύο δραστών βρέθηκε μαχαίρι και άλλα αντικείμενα.

Πηγή: tempo24.news