Βίντεο-ντοκουμέντο από την παράσυρση μητέρας με το 14 μηνών μωρό της στη Θεσσαλονίκη έρχεται στο φως. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στα Πεύκα. Η μητέρα με το ανήλικο παιδί της κινούνταν επί της λεωφόρου Παπανικολάου, όταν Ι.Χ., κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τους παρέσυρε.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε το Mega, φαίνεται η γυναίκα να σέρνει το καρότσι, μέσα στο οποίο ήταν δεμένο το μωρό της, όταν ο οδηγός του οχήματος τους παρέσυρε. Στο σημείο σήμανε συναγερμός. Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε και τους δύο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Φταίω κι εγώ. Πετάχτηκε η κυρία

Ο οδηγός που μίλησε στο Live News παραδέχθηκε ότι έφταιγε για το σοκαριστικό περιστατικό:

«Ήμουν στη λεωφόρο Παπανικολάου. Δεν υπάρχει σήμανση. Φταίω κι εγώ. Πετάχτηκε η κυρία, ίσα ίσα την ακούμπησα. Έπεσε το καροτσάκι. Ήρθαν οι ασφαλιστικές. Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο. Είναι λάθος, δεν αποποιούμαι την ευθύνη. Βρήκε ο καθρέφτης στο καροτσάκι και αυτό έπεσε κάτω», περιέγραψε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο σύζυγος της μητέρας και πατέρας του μωρού:

«Ήμουν παρών. Ήμουν από την απέναντι μεριά στο αυτοκίνητο. Περίμενα τη γυναίκα μου να περάσει, γιατί εδώ είναι επικίνδυνα. Καθημερινά φαινόμενα αυτά. Δεν σταματάνε στις διαβάσεις. Περίμενα να περάσουνε. Σταμάτησε η μία η πλευρά. Η γυναίκα βρήκε μπροστά, το καρότσι το είχε από την πίσω μεριά της και ο κύριος ερχόταν και στα 30-40 μέτρα υποθέσαμε εφόσον ανέβαινε η γυναίκα στις διαβάσεις.

Δεν έτρεχε υπερβολικά. Θέλω να είναι δίκαιος και ο κύριος ούτε είδε τίποτα. Χτυπάει τη γυναίκα, χτυπάει το καρότσι, πέφτουν και οι δύο κάτω. Σαν να κοιτούσε αλλού, σαν να έβλεπε άλλα πράγματα. Λέει δεν είδε διαβάσεις. Έχει και πινακίδα εδώ, ο δήμος όμως... Θα κρατηθεί μέσα προληπτικά γιατί είναι 14 μηνών ο μικρός», δήλωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1n1r6loi09d)