Ερωτευμένα ζευγάρια από Ανατολή και Δύση που ονειρεύονται να ζήσουν έναν μυθικό γάμο στη χώρα μας φέρνουν την Ελλάδα πρώτη στις επιλογές για γαμήλιο τουρισμό και κάνουν τους διοργανωτές εκδηλώσεων και τους δήμους -κυρίως σε νησιά- να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Γάμος με θέα το απέραντο ελληνικό γαλάζιο

Υπάρχουν μελλόνυμφοι που θέλουν να κάνουν έναν απλό γάμο με θέα το απέραντο ελληνικό γαλάζιο, αλλά είναι και εκείνοι που επιθυμούν την απόλυτη χλιδή. Ινδοί φέρνουν άρωμα Bollywood στη Χαλκιδική, ενώ Αυστραλοί και Αμερικανοί έρχονται με αέρα Χόλιγουντ στα νησιά μας. Μιλώντας στο ΑΠΕ, η διοργανώτρια γάμων από εταιρεία που ασχολείται κυρίως με ξένα μελλόνυμφα ζευγάρια, Νένα Παπαδοπούλου, εξηγεί ότι φέτος το καλοκαίρι πολλά έχουν κλείσει εισιτήρια και διαμονή στη χώρα μας για τον γάμο και τη δεξίωση συνδυάζοντας μαζί και καλοκαιρινές διακοπές: «Έχουμε κρατήσεις από Αμερική, Αγγλία, Ελβετία, Καναδά, αλλά και τη μακρινή Μελβούρνη. Έρχονται μέχρι και από την άλλη άκρη της Γης για να παντρευτούν στη χώρα μας και το εντυπωσιακό είναι πως πλέον τα ζευγάρια δεν αναζητούν μόνο τους πολύ δημοφιλείς και πολυδιαφημισμένους προορισμούς, αλλά προτιμούν και απάτητους, εναλλακτικούς προορισμούς».

Διαβάστε ακόμα: Η Ελλάδα στις κορυφαίες επιλογές για γαμήλιο τουρισμό - Γάμοι VIP από Ινδούς στη Χαλκιδική μέχρι Αυστραλούς στο Καστελόριζο

Συμβόλαια εχεμύθειας

Αναφορικά με τους διάσημους που θέλουν να παντρευτούν στην Ελλάδα υπάρχουν συμβόλαια εχεμύθειας: «Άνθρωποι από το εξωτερικό που είναι γνωστοί στη χώρα τους και στους δικούς τους κύκλους ζητούν απόλυτη μυστικότητα. Εκεί οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές και πρέπει να παρέχουμε αξιοπιστία, κατανόηση των αναγκών και άμεση εξυπηρέτηση», είπε η κυρία Παπαδοπούλου. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Διοργανωτών Εκδηλώσεων Προορισμού, Θωμάς Πολίτης, ανέφερε πως κάθε τμήμα της Ελλάδας απευθύνεται σε συγκεκριμένες εθνικότητες.