Μια 33χρονη γυναίκα έζησε έναν αληθινό εφιάλτη στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ένας 27χρονος άνδρας την κρατούσε αιχμάλωτη σε κτίριο, αφού την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και την είχε τραυματίσει με μαχαίρι.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/5), όταν η 33χρονη, υπήκοος Αλβανίας, γνώρισε τον φερόμενο δράστη, ο οποίος την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ομόνοια. Εκεί, έπεσε θύμα βιασμού. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γυναίκας, αφού την ξυλοκόπησε, ο δράστης την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα, συνεχίζοντας να τη χτυπά.

Η γυναίκα ανέφερε πως δεν θυμάται τίποτα από τη συνέχεια και ξύπνησε ύστερα από ώρες δεμένη χειροπόδαρα σε ένα κρεβάτι, με σοβαρά τραύματα.

Τότε άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με τις φωνές της να γίνονται αντιληπτές από αστυνομικούς που περιπολούσαν την περιοχή λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μπήκαν στο κτίριο από το οποίο ακούγονταν οι φωνές και εντόπισαν μια πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο. Αφού έσπασαν την πόρτα, βρήκαν τη γυναίκα αιμόφυρτη, χτυπημένη σε όλο το σώμα της και δεμένη στο κρεβάτι. Μάλιστα, ο δράστης την είχε μαχαιρώσει και στον μηρό.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ο δράστης, υπήκοος Παλαιστίνης, είχε συλληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα για άλλο αδίκημα.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας τον είχαν σταματήσει για έλεγχο στην Ομόνοια και βρήκαν πάνω του ένα μαχαίρι 23 εκατοστών. Ακολούθως τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, όπου τον συνέλαβαν.

Μόλις η γυναίκα συνήλθε αναγνώρισε αμέσως τον βασανιστή και βιαστή της.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και στη συνέχεια στο «Σωτηρία».

Ο 27χρονος Παλαιστίνιος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα στον ανακριτή, καθώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρπαγής και βιασμού, καθώς και για παράβαση του νόμου «Περί Όπλων».