Σε μια ακόμη τραγική ιστορία ενδοοικογενειακής βίας, μια 31χρονη γυναίκα στη Λιβαδειά κατήγγειλε στην αστυνομία την Πέμπτη (30/5) ότι δέχτηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο είχε χωρίσει.

Δυστυχώς, η 31χρονη δεν είναι η μόνη που βιώνει τέτοιες καταστάσεις. Η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί μάστιγα και στη Βοιωτία, με τις καταγγελίες να αυξάνονται δραματικά το τελευταίο διάστημα.

Χθες το βράδυ η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και κατήγγειλε ότι ο 32χρονος με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν εμφανίστηκε στο σπίτι που διαμένει με τον εν διαστάσει σύζυγό της. Της επιτέθηκε και την χτύπησε.

Η πρώτη επίθεση έγινε, σύμφωνα με την γυναίκα, ένα μεσημέρι στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου όταν ο 32χρονος πήγε στο σπίτι της 31χρονης και την χτύπησε με τα χέρια του στο σαγόνι και στα πλευρά. Στη συνέχεια δεν δίστασε να την πιάσει από τον λαιμό και να της χτυπήσει το κεφάλι στο τοίχο.

Η δεύτερη επίθεση έγινε χθες Πέμπτη (30/5) περίπου στις 20:30 το βράδυ όταν ο κατηγορούμενος πήγε εκ νέου στο σπίτι της, όπου διαμένει με τον εν διαστάσει σύζυγό της, της έσπασε το κινητό και την απείλησε, ενώ έσπρωξε και τον εν διαστάσει σύζυγό της.