Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος οδηγός που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τζαμαρία καφετέριας στη Συγγρού, δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος και ήταν στο ρεύμα καθόδου της Συγγρού, έστριψε για να μπει στον παράδρομο αλλά, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, πρόσεκρουσε στην είσοδο μιας καφετέριας.


troxaio-siggrou1

Η συγκεκριμένη καφετέρια λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, ωστόσο ευτυχώς την ώρα του ατυχήματος, δεν υπήρχε κάποιος πελατής εντός αυτής. Παρολ' αυτά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές σε αυτή. Τυχερός ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν τραυματίστηκε.

troxaio-siggrou2

troxaio-siggrou3

«10 λεπτά νωρίτερα ήταν γεμάτο το έξω εστιατόριο»

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο μάγειρας της καφετέριας που μεταξύ άλλων είπε, πως λίγο πριν το περιστατικό, στο κατάστημα υπήρχαν πελάτες και πως άκουσαν τον δυνατό θόρυβο και δεν ήξεραν αν είναι έκρηξη ή τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «ήμουν μέσα και εξυπηρετούσαμε κόσμο στο μέσα εστιατόριο. Δέκα λεπτά νωρίτερα ήταν γεμάτο το έξω εστιατόριο, καθόντουσαν 20 άτομα». Συνέχισε λέγοντας: «Ξαφνικά είδαμε να γκρεμίζεται η είσοδος και ένα μεγάλο αυτοκίνητο να μπαίνει μέσα. Αφού συνειδητοποίησα ότι είναι αυτοκίνητο ρωτάγαμε αν ήταν κανείς έξω. Ευτυχώς δεν ήταν κανείς».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1njk4x09kvd)
Να σημειωθεί ότι δίπλα ακριβώς από την τρελή πορεία που διέγραψε το όχημα, βρίσκεται στάση λεωφορείου, στην οποία βρισκόταν μια γυναίκα, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.