Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται πλέον ο 59χρονος γιος ενός ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος φέρεται να έκαψε τον πατέρα του, στην αυλή του σπιτιού τους στα Άνω Λιόσια.

*Διαβάστε εδώ: Θρίλερ στα Λιόσια: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα - Εξετάζεται εγκληματική ενέργεια

Ο 59χρονος, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ομολόγησε πως ο πατέρας του πέθανε από παθολογικά αίτια. Πλην όμως, επειδή δεν είχε χρήματα για να τον κηδέψει, του έβαλε φωτιά για να τον «αποτρεφρώσει».

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σπίτι της οδού Αγαμέμνωνος αργά το βράδυ της Παρασκευής, δεν κατάφερε να διαπιστώσει εάν ο ηλικιωμένος άνδρας πέθανε από φυσικά αίτια, εάν αυτοκτόνησε ή εάν πρόκειται για θύμα εγκληματικής ενέργειας, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί κατά την διάρκεια της νεκροτομής.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας έπειτα από καταγγελίες περίοικων για έντονη δυσοσμία τα τελευταία 24ωρα. Όπως προκύπτει από την εως τώρα έρευνα αλλά και από τα λεγόμενα του 59χρονου, ο πατέρας του πέθανε την Τρίτη.


Άνω Λιόσια: Ο γιος του άτυχου ηλικιωμένου αρνείται πως τον σκότωσε

Το βράδυ της ίδιας ημέρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στη σορό του πατέρα του, την οποία έσυρε στην αυλή. Την ακούμπησε πάνω σε ένα στρώμα κρεβατιού και προσπάθησε να το πυρπολήσει. Όταν η φωτιά έσβησε, έριξε στο άψυχο σώμα του πατέρα του ένα μουσαμά για να καλύψει το μακάβριο θέαμα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μέχρι και αυτή τη στιγμή, ο γιος του άτυχου ηλικιωμένου αρνείται πως τον σκότωσε, υποστηρίζοντας πως ο θάνατος του πατέρα του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει μάλιστα, τις επόμενες ημέρες θα αναγκαζόταν να φύγει από το σπίτι αφού το οίκημα έχει κατασχεθεί. Οι αστυνομικοί θα ενημερώσουν τις επόμενες ώρες τον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να αποφασιστεί εάν ο 59χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον των αρχών ή σε ψυχιατρικό ίδρυμα για παρακολούθηση.