Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έπειτα από την πρώτη ενημέρωση του ιατροδικαστή προς τους αστυνομικούς που διερευνούν τον θάνατο ηλικιωμένου στα Άνω Λιόσια.

Ο άτυχος άνδρας φαίνεται να έχει πεθάνει από παθολογικά αίτια πλην όμως, ο γιος του πριν από λίγες ημέρες του έβαλε φωτιά για να τον αποτεφρώσει. Επί μήνες, ο 59χρονος ζούσε στο ίδιο σπίτι μαζί με τον νεκρό πατέρα του.

Όμως η δυσοσμία από την αποσύνθεση της σορού τον ανάγκασαν την Τρίτη να την σύρει έξω από το σπίτι.

Κατά την διάρκεια της μεταφοράς, λόγω της προχωρημένης σήψης το κεφάλι και τμήματα των χεριών αποκολλήθηκαν και ο 59χρονος τα πέταξε στα σκουπίδια. Το πτώμα του πατέρα του το τοποθέτησε πλανω σε ένα στρώμα κρεβατιού και προσπάθησε να το αποτεφρώσει.

Ο 59χρονος, που κρατείται από τις αρχές επιμένει πως ο πατέρας του πέθανε από φυσικά αίτια και πως λόγω των σοβαρότατων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δεν μπορούσε να τον κηδέψει όπως θα έπρεπε.

Ο θάνατος του ηλικιωμένου υπολογίζεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή προ τριμήνου και αναμένει κάποιες εξετάσεις προκειμένου να επιβεβαιώσει εάν ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αιτία. Ο 59χρονος κρατείται και αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα η για εγκλεισμό σε ψυχιατρικό ίδρυμα.