Σε ψυχιατρείο βρίσκεται ο 59χρονος άνδρας που είχε την απανθρακωμένη και τεμαχισμένη σόρο του 82χρονου πατέρα του στην αυλή τους στα Άνω Λιόσια.

Συγκεκριμένα, ο γιος του 82χρονου, ο οποίος ζούσε στο ίδιο σπίτι μαζί του, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ύστερα από καταγγελία των γειτόνων, λόγω δυσοσμίας.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, αντίκρυσαν την απανθρακωμένη και τεμαχισμένη σορό του 82χρονου πάνω σε ένα στρώμα που ήταν στην αυλή σπιτιού στην οδό Αγαμέμνονος και δίπλα τον 59χρονο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 59χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ο 82χρονος πατέρας του πέθανε πριν από καιρό και επειδή δεν άντεχε τη δυσοσμία τού έβαλε φωτιά.

Άνω Λιόσια: Ο εισαγγελέας ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη 

Ο εισαγγελέας ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του 59χρονου ο οποίος θα πάει σε όποιο ψυχιατρείο εφημερεύει σήμερα. Σε περίπτωση που δεν κριθεί σκόπιμη η νοσηλεία του, θα δικαστεί στο Αυτόφωρο και θα οδηγηθεί στη φυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες, βάσει της κατάστασης του 59χρονου θεωρείται πάντως απίθανο να μην νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.

«Ήθελε να τον εξαφανίσει για να του παίρνει την σύνταξη» – Τι υποστηρίζει γειτόνισσα

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η μαρτυρία γειτόνισσας του 59χρονου άνδρα 

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε η γειτόνισσα, ο 59χρονος μπορεί να μην αποκάλυπτε τον θάνατο του πατέρα του λόγω… της σύνταξης που έπαιρνε.

Διότι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δράστης δεν εργάζονταν, αλλά και το σπίτι στο οποίο διέμενε θα το έπαιρνε η τράπεζα.

Αναλυτικά όσα είπε η ίδια στο MEGA, «δεν ξέρω αν τον σκότωσε, μπορεί να πέθανε και ο παππούς. Αλλά από ότι λένε έπαιρνε μια καλή σύνταξη και ήθελε να κρατήσει την σύνταξη. Ήθελε να τον εξαφανίσει για να παίρνει την σύνταξη. Γιατί ο ίδιος δεν δουλεύει και τον έδιωχναν από το σπίτι γιατί το έπαιρνε η τράπεζα. Τον είχαν έξω στο πεζούλι με τις χειροπέδες και έλεγε “πήρα δύο παντελόνια, μου φτάνουνε, πόσο θα αργήσω. Το κινητό μου και τον φορτιστή μου και έγινε”, ενώ γινότανε χαμός γύρω γύρω».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ou7xszvr0h)

Ο 82χρονος ήταν νεκρός για περίπου ένα μήνα

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κάδο σκουπιδιών, πλησίον του σημείου, ένα κεφάλι και πόδια, τα οποία φέρεται να ανήκουν στο 82χρονο, ενώ στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα πριόνι. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο 59χρονος είπε ότι καθώς μετέφερε το πτώμα αποκολλήθηκαν κάποια μέλη.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία δεν υπάρχει ένδειξη για εγκληματική ενέργεια, καθώς ο ιατροδικαστής φέρεται να εκτίμησε ότι τα τραύματα που φέρει η σορός είναι μεταθανάτια, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα είπε ο 59χρονος γιος του θύματος στους αστυνομικούς, για αυτό και οι ποινικές διώξεις αφορούν τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής.

Επίσης, ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει τουλάχιστον εδώ και έναν μήνα, αλλά ακόμα δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου του.