Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (3/06) στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του Κορωπίου, προκαλώντας μποντιλιάρισμα για αρκετή ώρα. Ωστόσο λίγο πριν τις 08:00, τα εμπλεκόμενα οχήματα στο τροχαίο απομακρύνθηκαν και η κυκλοφορία ομαλοποιήθηκε στο σημείο.



Στην Αττική Οδό, τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν, αφού υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, ενώ προς Αεροδρόμιο υπάρχουν καθυστερήσεις 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία και 10΄-15΄από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.


Την ίδια ώρα παρατηρείται αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, με τον Κηφισό να είναι για ακόμα μια φορά στο «κόκκινο». Συγκεκριμένα, το μποτιλιάριμα ξεκινά από την Μεταμόρφωση και φτάνει μέχρι τον Πειραιά. Στην άνοδο, το μποτιλιάρισμα ξεκινά στα Σεπόλια και φτάνει μέχρι τον Κόκκινο Μύλο.

Έντονη είναι η κίνηση και στον Πειραιά, στην Κηφισίας και το κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, αυξημένη κυκλοφορία οχημάτων σημειώνεται στον Πειραιά επί της οδού Μικράς Ασίας έως το λιμάνι, αλλά και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στη Λεωφόρος Αθηνών στο ύψος του Δαφνίου στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο, αλλά και στην Αθηνών-Κορίνθου λίγο πριν την Ελευσίνα.

Η Περιφερειακή Υμηττού έχει έντονη κίνηση από Δουκίσσης Πλακεντίας έως την Αγία Παρασκευήόπως, ενώ η ίδια κατάσταση επικρατεί και στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους εδώ.