Η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι ως φυσικοί αυτουργοί θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 26 Ιουνίου, με τη Στάθα Καραϊβάζ – Αλεξανδροπούλου να δηλώνει για τους ηθικούς αυτουργούς ότι, «θεωρητικά η έρευνα συνεχίζεται, όμως να σας πω ότι, ο Γιώργος δεν πρόκειται να δικαιωθεί».

Αναφερόμενοι στους λόγους της δολοφονίας του συζύγου της είπε ότι αυτοί είναι «δεδομένοι: Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν το στόμα», συμπληρώνοντας ότι: «Ο Γιώργος ήταν άφοβος. Ο Γιώργος παραμένει γραμμένος ως εργατικό ατύχημα».

Η Στάθα Καραϊβάζ – Αλεξανδροπούλου χαρακτήρισε «οξύμωρο» ότι, ενώ η Πολιτεία θεωρεί ότι υπήρχε κίνητρο για τη δολοφονία, «λέμε» ότι ήταν εργατικό ατύχημα, σχολιάζοντας ότι ο σύζυγός της: «δε φοβόταν, επειδή η δουλειά που είχε επιλέξει ήταν δουλειά που θα αποκαλύπτει την αλήθεια».

Ερωτηθείσα πώς νιώθει για το γεγονός ότι, θα έρθει αντιμέτωπη με τους δολοφόνους του, η Στάθα Καραϊβάζ – Αλεξανδροπούλου είπε: «δεν ένιωσα ούτε μένος, ούτε κάποιο συναίσθημα για αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθω ένα μούδιασμα για το ότι θα βρεθώ απέναντι με τους ανθρώπους, που πιθανόν μου στέρησαν τον Γιώργο, όμως δεν νιώθω μίσος».

Καταλήγοντας είπε: «δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιος έδωσε την εντολή, γιατί εμένα το σπίτι μου το έκλεισαν. Την Πολιτεία πρέπει να ενδιαφέρει, για να καθαρίσει την κοινωνία».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1q4bty8hbdt)