Αύριο, Τρίτη, το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στη σορό του άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά.

Στελέχη του λιμενικού σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προσπαθούν να εντοπίσουν τα στοιχεία του άνδρα σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν εάν είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του ή όχι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 35 έως 45 ετών στου οποίου το αριστερό πόδι βρέθηκε δεμένος ένας 10κιλος δίσκος γυμναστηρίου.

Μάλιστα το θύμα φέρει και ένα τατουάζ το οποίο παραπέμπει συγκεκριμένη ομάδα και ενδεχομένως αυτό το στοιχείο να βοηθήσει σημαντικά τις έρευνες των αρχών.

Σύμφωνα με μία πρόχειρη εκτίμηση του ιατροδικαστή η σορός βρισκόταν μέσα στη θάλασσα για τουλάχιστον 20 ημέρες κρίνοντας από τις αλλοιώσεις που εμφανίζονται στο άψυχο κορμί. Αύριο το πρωί κατά τη διάρκεια της νεκροτομής στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών ενδεχομένως η ιατροδικαστής πού θα πραγματοποιήσει την εξέταση να μπορέσει να εντοπίσει και άλλα ευρήματα που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω έρευνα εάν δηλαδή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια η για αυτοκτονία.