Πριν από έναν χρόνο, η είδηση ότι μια γυναίκα στη Μυτιλήνη περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό τον σύζυγό της και του έβαλε φωτιά συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Το περιστατικό αυτό, που αρχικά φάνηκε σαν ένα ασύλληπτο δράμα, εξελίχθηκε σε μια συγκλονιστική ιστορία συγχώρεσης.

Ο κ. Γιάννης, μετά από πολύμηνη νοσηλεία στην εντατική λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων του, κατόρθωσε τελικά να αναρρώσει και να σηκωθεί στα πόδια του. Παρά τις τρομερές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την αποθεραπεία του, βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει τη γυναίκα του. Ο κ. Γιάννης και η σύζυγός του, που παραμένουν μαζί, ανεβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια τον δικό τους οικογενειακό Γολγοθά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1qbdfn0x1vt)

Το ζευγάρι έχει «χάσει» δύο από τα τρία παιδιά του. Το πρώτο «χτύπημα» της μοίρας ήρθε πριν πολλά χρόνια, όταν ο 9χρονος γιος τους έπεσε με το ποδήλατο στη θάλασσα και πνίγηκε, πριν προλάβουν να τον σώσουν. Μερικά χρόνια αργότερα, το 2015, η κόρη τους σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή.

«Είμαστε μαζί και μαζί θα πεθάνουμε, γιατί την αγαπώ... Δε με λυγίζει ο θάνατος, γιατί τον έχω ζήσει. Δεν ήμουν σε θέση να την τιμωρήσω, την έχει τιμωρήσει η φύση», δήλωσε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και τη Εύη Γιαρκιά ο 58χρονος.

«Όταν μου είπε ο γιος μου ότι είναι στη φυλακή δεν το πίστευα. Του είπα να μου φέρει να υπογράψω ένα χαρτί για να βγει... Το έχει μετανιώσει.. Μου είπε ότι δεν το ήθελε, είδε μπροστά της μια μαύρη σκια», συνέχισε.

«Ήταν κάτι που δεν ήθελα να γίνει... Του ζήτησα συγγνώμη. Θέλουμε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να ανοίξουμε ένα νέο. Ο γιος μου παντρεύτηκε και θέλουμε να είμαστε δίπλα στο εγγόνι μας», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα.