Εισαγγελικός λειτουργός, παρουσία αστυνομικών, έφτασε ένα τέταρτο μετά τις τρεις το μεσημέρι στο σπίτι της οικογένειας σε οικισμό της Καλαμάτας, όπου φέρεται να κρατά φυλακισμένη μέσα σε ξυλοκατασκευή το θετό παιδί της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, ο εισαγγελικός λειτουργός μπήκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να διαπιστώσει εάν η 29χρονη ζει φυλακισμένη μέσα σε κλουβί, εάν πληρούνται οι κανόνες ασφαλείας και διαβίωσης και άλλες βασικοί παράμετροι.

Η οικογένεια είχε ελεγχθεί προ διετίας από τις τοπικές αρχές της Καλαμάτας και της αστυνομίας, έπειτα από εισαγγελική παραγγελία. Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες των γειτόνων που ανέφεραν πως η οικογένεια κρατά επί 20 και πλέον χρόνια το άτυχο κορίτσι που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, κλεισμένο σε μια ξυλοκατασκευή, μέσα στο δωμάτιο του.

kostalexi_kalamata
kostalexi_kalamata1

Οι έρευνες που είχαν γίνει εκείνη την περίοδο, δεν οδήγησαν στο συμπέρασμα πως το κορίτσι κακοποιείται ή ότι δεν σιτίζεται ή ότι στερείται βασικών στοιχείων της καθημερινότητας και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Σήμερα πλέον, έπειτα από νέες καταγγελίες ο εισαγγελέας έφτασε στο σπίτι, όπου εξέτασε από μόνος του τις συνθήκες όπου ζει η 29χρονη κοπέλα και πλέον είναι θέμα των δικαστικών αρχών για το εάν θα ζητηθεί η απομάκρυνση της από την οικογένεια ή εάν πρέπει να οδηγηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1qadxb28y1t)