Ένα 3χρονο κοριτσάκι έζησε εφιαλτικές ώρες στα χέρια του συντρόφου της μητέρας του στην Κρήτη. Η μικρούλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες. Οι γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία όταν άκουσαν τις φωνές του παιδιού.

Ο παππούς της μικρούλας ξεσπάει μόλις αντικρίζει τον σύντροφο της κόρης του, που κατηγορείται ότι κακοποίησε το εγγόνι του και το έστειλε στο νοσοκομείο με μώλωπες.

Είχε μελανιές στο σώμα και ράμματα στο κεφάλι

«Το παιδί έχει στο σωματάκι του μελανιές κι ένα ραμματάκι στο κεφαλάκι του. Είναι καλύτερα τώρα, είναι ακόμα στο νοσοκομείο με εντολή εισαγγελέα. Τον είχα δει μια φορά όταν είχα πάει να πάρω το μωρό και της λέω της κοπέλας δε μου αρέσει η παρέα που κάνεις, έτσι λέω και τολμήσεις και πειράξεις το μωρό να βρεις καράβι να φύγεις», είπε η γιαγιά μιλώντας στο STAR και τη Γεωργία Χάρδα.

Η κινητοποίηση της γειτονιάς που έσωσε τη μικρούλα

Ο εφιάλτης που έζησε το κοριτσάκι αποκαλύφθηκε γιατί η γειτόνισσα δεν αδιαφόρησε. Άκουσε τις φωνές και κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σπίτι βρήκαν το κοριτσάκι σε άθλια κατάσταση. Είχε εμφανή τραύματα σε σώμα και κεφάλι ενώ μαζί της ήταν ο σύντροφος της μητέρας. Αμέσως η μικρούλα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ ενώ συνέλαβαν τη βιολογική της μητέρα και τον Παλαιστίνιο σύντροφό της.

Το παιδί είχε εντοπιστεί πριν μέρες να περιφέρεται μόνο του

Πριν λίγες μέρες το παιδί είχε βρεθεί να περιφέρεται μόνο του στο δρόμο. Μια γυναίκα το είδε και κάλεσε την αστυνομία. Και πάλι, η μητέρα έλειπε στη δουλειά και είχε αφήσει τον σύντροφό της να το προσέχει. Είχαν και τότε συλληφθεί.

Δεν το χτύπησα, έπεσε στο μπάνιο

Ο 23χρονος σύντροφος ισχυρίστηκε πως: «Δεν χτύπησα το παιδί. Έπεσε στο μπάνιο. Πριν προλάβω να καλέσω τη μητέρα της μικρής, η αστυνομία είχε ήδη φτάσει», λέει ο καρτηγορούμενος.

Ενώ η μητέρα υποστήριξε ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάνει κάτι το παιδί. Το έχει κάνει αυτός 100%. Το παιδί μου ήταν στη δουλειά. Εργάζεται καθημερινά δυστυχώς έμπλεξε με αυτόν».

Το κοριτσάκι παραμένει για φιλοξενία στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ με τον βιολογικό της πατέρα να ζητά την επιμέλειά της.

Πήραν DNA για να εξεταστεί τυχόν σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού

Μετά την απολογία του ο σύντροφος της μητέρας πήρε το δρόμο για τη φυλακή, ενώ εκείνη αφέθηκε ελεύθερη με όρους. Μάλιστα, λήφθηκε και δείγμα DNA από τον Παλαιστίνιο για να εξεταστεί αν το παιδί έχει πέσει θύμα και σεξουαλικής κακοποίησης.

Μετά απο προφορική εντολή του Εισαγγελέα η εποπτεία του παιδιού δόθηκε στους παππούδες, στους γονείς της μητέρας .

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1qcu18lm32h)