Ακόμα μια δύσκολη μέρα για τους οδηγούς, οι οποίοι θα πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή, καθώς κίνηση των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους διεξάγεται με αρκετά προβλήματα, κυρίως σε Κηφισό και Λεωφόρο Αθηνών.

Με δυσκολία κινούνται οι οδηγοί στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως τα ΚΤΕΛ. Καθυστερήσεις και στις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.



Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ.

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για την Αττική ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ


Η κίνηση στους δρόμους στις 8,20 το πρωί

kinisi_8_20


Πού έχει κίνηση στους δρόμους

Και στα δύο ρεύματα του Κηφισού από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι το Περιστέρι υπάρχει έντονη κίνηση και καθυστερήσεις. Στη Λεωφόρο Αθηνών, από Δαφνί προς Σκαραμαγκά παρατηρείται συμφόρηση ενώ ίδια είναι η κατάσταση και στον Πειραιά από το ΣΕΦ μέχρι το λιμάνι.

Υπομονή χρειάζονται οι οδηγοί που βρίσκονται και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, αφού από την Νέα Ερυθραία μέχρι και Ζωγράφου υπάρχουν σταδιακές καθυστερήσεις σε διαφορετικά ύψη της λεωφόρου. Έντονο κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί και στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως σε Μεταξουργείο, Νέο Κόσμο και Παγκράτι.

Και στα νότια προάστια είναι δύσκολη η κατάσταση με την λεωφόρο Ποσειδώνος να έχει καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα.

Στην Αττική Οδό καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15, από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.



Πυκνή ροή οχημάτων υπάρχει και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. Ακόμα μια δύσκολη μέρα για τους οδηγούς, οι οποίοι θα πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή, καθώς κίνηση των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους διεξάγεται με αρκετά προβλήματα.