Νέα περίπτωση μαζικής τροφικής δηλητηρίασης παρουσιάστηκε, αυτή τη φορά σε γάμο στην Παιανία, όπου δεκάδες άτομα είχαν συμπτώματα και κάποιοι μάλιστα, οδηγήθηκαν και στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, 11 από τους 270 καλεσμένους στο τραπέζι του γάμου οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα για τις πρώτς βοήθειες, ενώ δεκάδες άλλοι επηρεάστηκαν επίσης, αλλά με πιο ελαφρά συμπτώματα.

Διαβάστε ακόμα: Κουρέτας για γαστρεντερίτιδα στη Μαγνησία: Έως το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε τι έχει συμβεί

Όλοι ήταν καλεσμένοι σε γάμο στην Παιανία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο του πολυχώρου, όπου έγινε ο γάμος, όπως και τον υπεύθυνο του catering.

Σύμφωνα με το Star, οι καλεσμένοι άρχισαν να μην αισθάνονται καλά και μάλιστα, ζήτησαν την συνδρομή της Αστυνομίας, για να μεταφερθούν στα νοσοκομεία της Αττικής.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν τα ξημερώματα να έρθουν σε επαφή με τον ΕΦΕΤ, αλλά στάθηκε αδύνατον. Έτσι, προκειμένου να μη χαθούν τα πειστήρια, μάζεψαν τα τρόφιμα που είχαν πετάξει στον κάδο έξω από τον πολυχώρο, τα φύλαξαν σε ψυγεία του αστυνομικού τμήματος και τα παρέδωσαν σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και στη συνέχεια θα σταλούν στον ΕΦΕΤ, όπου θα εξεταστούν ώστε να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη δηλητηρίαση.

Μαζική τροφική δηλητηρίαση σε γλέντι γάμου στην Παιανία - Τι λέει η επιχείρηση

Στην κάμερα του STAR μίλησε ένα από τα θύματα της δηλητηρίασης και αποκάλυψε: «Ήταν μπουφές άρα δεν ξέρουμε τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη δηλητηρίαση. Πήγαμε στο νοσοκομείο γιατί ο σύζυγός μου λιποθύμησε και εγώ δεν ένιωθα καλά και πολλοί άλλοι. Εύχομαι ο ένοχος να τιμωρηθεί γι’ αυτό που πάθαμε».

Πηγές της εταιρείας που έχει το κτήμα, μιλώντας στο STAR, είπαν: «Δεν έχουμε εμείς δικό μας catering». «Είχαν φέρει ένα σωρό γλυκά και τα είχανε στον ήλιο», πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές για να καταλήξουν λέγοντας: «Περιμένουμε να δούμε, δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα ότι έχουμε εμείς την ευθύνη».

Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει και άλλα περιστατικά μαζικής τροφικής δηλητηρίασης, σε ένα χωριό στον Ηλεία μετά το Πάσχα, πιο πρόσφατα με τα σχολικά γεύματα στη Λαμία, ενώ ανοικτό είναι και το θέμα με τις γαστρεντερίτιδες στη Μαγνησία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1qldeox6s3t)