Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β' της Ελλάδας, Θεοδώρα, πρόκειται να παντρευτεί τον Αμερικανό δικηγόρο Matthew Kumar καθώς μετά από 4 χρόνια καθυστέρησης ο γάμος επιτέλους ανακοινώθηκε επισήμως. 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το ζευγάρι ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2024 στην Αθήνα.

Η Θεοδώρα ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Μάθιου τον Νοέμβριο του 2018, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους μπροστά από τη διάσημη γέφυρα Tower Bridge στο Λονδίνο. Το ζευγάρι αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί το 2020, αλλά αντιμετώπισε απροσδόκητες καθυστερήσεις λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασμό μας. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. "Σ 'αγαπώ Matt", έγραψε η Θεοδώρα, η οποία γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της αφού μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού. Έγινε πιο γνωστή στις αμερικανικές οθόνες με τη συμμέτοχή στη δημοφιλή σαπουνόπερα The Bold and the Beautiful, υποδυόμενη την Alison Montgomery με το όνομα "Theodora Greece".

Πού σχεδίαζαν να παντρευτούν στη αρχή

Αρχικά ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τον Μάιο του 2020 στο ελληνικό νησί των Σπετσών, αλλά το ξέσπασμα του COVID-19 διέκοψε τα σχέδιά τους. Οι μεταγενέστερες προσπάθειες να παντρευτούν επίσης ματαιώθηκαν λόγω πανδημικών περιορισμών, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να αναβάλει ξανά τον γάμο του. Σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν τελετή στο Πόρτο Χέλι στις αρχές του καλοκαιριού του 2023.