Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δολοφόνος της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, η οποία ήταν μητέρα της παιδικής του φίλης και την οποία σκότωσε, προκειμένου να κλέψει 7.000 ευρώ που είχε στο σπίτι της, για να ικανοποιήσει τον εθισμό του στον τζόγο.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 38χρονου δράστη, ο οποίος πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Βασίλης Βαλιάνος στην εκπομπή ''Αλήθειες με τη Ζήνα'': «Ο πελάτης μου, μού ζήτησε να φωνάξω την ειλικρινή του μεταμέλεια και τη συγγνώμη του προς τη φίλη του και την οικογένειά του».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δράστη, ο 38χρονος είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στη μητέρα της παιδικής του φίλης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήταν εγκλωβισμένος και πιεσμένος από τον εθισμό του. Έψαχνε τρόπο να καλύψει αυτή την ανάγκη του και γνώριζε ότι η φίλη του είχε χρήματα. Μετά τη δολοφονία, δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει. Σκεφτόταν ακόμα και να κάνει κακό στον εαυτό του».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1r4ccnd0321)
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης ήταν τόσο εθισμένος, ώστε πρόλαβε και έπαιξε τα χρήματα που έκλεψε από το σπίτι της 63χρονης στον ηλεκτρονικό τζόγο.

«Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που έκανε...»

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του 38χρονου, αλλά και ο παππούς του. Όπως ανέφερε ο πατέρας του στην εκπομπή ''Αλήθειες με τη Ζήνα'', δεν ήξεραν ότι έχει εθιστεί στον ηλεκτρονικό τζόγο. Ο γιος του πολλές φορές ζητούσε χρήματα τόσο από τον ίδιο, όσο και από τη μητέρα του, ωστόσο εκείνοι δεν τον ρωτούσαν για ποιο σκοπό τα ήθελε.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Του έχουμε δώσει αρκετά χρήματα, αλλά δεν ξέραμε ότι τα ήθελε για τον τζόγο. Ήταν δουλευταράς, βοηθούσε κόσμο. Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που έκανε. Πώς γίνεται αυτό το παιδί να έκανε τέτοιο πράγμα. Δεν μπορούσε να σκοτώσει μυρμήγκι. Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι σκότωσε άνθρωπο και μάλιστα σακατεμένο. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανε. Η γυναίκα μου κοντεύει να πεθάνει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1r4h8jl4u2p)