O καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, ο οποίος ήταν παιδικός φίλος της κόρης της, για μέρες μετά το στυγερό έγκλημα που είχε διαπράξει, έπαιζε θέατρο, κάνοντας τον θλιμμένο.

Μάλιστα ο 37χρονος ήταν το πρώτο άτομο που κάλεσε η κόρη του θύματος για να του πει πως η μητέρα της δολοφονήθηκε και από τα πρώτα άτομα που μπήκαν στο σπίτι, μετά το έγκλημα, για να δουν τι συμβαίνει, ενώ βρισκόταν στο πλευρό της φίλης του, δήθεν για να της συμπαρασταθεί, όμως την πραγματικότητα ήθελε να μαθαίνει πληροφορίες για την πορεία των ερευνών.

Χαλκίδα: "Λυπάμαι αφάνταστα - Είναι σαν να σκότωσε τη μάνα του", λέει η μητέρα του 37χρονου δράστη της δολοφονίας


Οι συγγενείς του δεν μπορούν να το πιστέψουν. Στο LIVE NEWS μίλησε η μητέρα του 37χρονου δολοφόνου.

«Ένα παιδί φιλότιμο και χαμηλών τόνων. Δεν ανοιγόταν εύκολα. Μας είχε ζητήσει και παλιά κάποια χρήματα και τον είχα ρωτήσει για τζόγο και μας είχε πει όχι. Μας ζητούσε λεφτά αλλά όχι πολλά γύρω στα 100 ευρώ το μήνα. Την… την είχα δει μία φορά. Την είχε φέρει στο σπίτι πριν από χρόνια. Έκαναν παρέα και με το αγόρι της. Του είχα πει πως πάει στο σπίτι της από τη στιγμή που έχει αγόρι. Τον είχα ρωτήσει εάν γνωρίζει κάτι για τις εξελίξεις. Μου είχε πει όχι, και μάλλον θα είναι από το οικογενειακό περιβάλλον. Τι να σκεφτώ, μπορώ να σκεφτώ. Εκείνη τη στυγνή τρελάθηκε το μυαλό μου. Αναρωτιέσαι γιατί; Γιατί δεν μου μίλησε. Τον έβλεπα σκεπτικό και μου έλεγε πως είναι από την κούραση. Λυπάμαι αφάνταστα. Είναι σαν να σκότωσε τη μάνα του. Ένα πολύ μεγάλο συγγνώμη. Γιατί, τί σου κάναμε;».

Στην εκπομπή μίλησε και ο θείος του δράστη, Τρύφων Καραμπέρης.

«Το μάθαμε και πέσαμε από τα σύννεφα και ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν είχε δώσει δικαίωμα σε κανέναν. Και η οικογένεια πολύ καλή. Εργαζόταν σε φορτηγό. Εγώ δεν ήξερα καθόλου ότι έπαιζε τζόγο».